// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Europarlamentarul Victor Negrescu a cerut mai multe fonduri pentru Munţii Apuseni în Parlamentul European

Europarlamentarul Victor Negrescu a atras atenţia, în plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg, asupra potenţialului socio-economic al zonei Munţilor Apuseni şi a cerut mai multe fonduri pentru dezvoltarea regiunii şi asigurarea unui trai mai bun al locuitorilor.

Victor Negrescu01„Zonele montane din Europa trebuie protejate și sprijinite în dezvoltarea lor. În consecință, trebuie să beneficieze de programe dedicate, iar inițiativele locale menite să ajute populația din aceste zone trebuie integrate într-o strategie coerentă și consistentă la nivel european.

Personal am trăit în zonele montane din România, mai exact în Transilvania. Pot astfel să vă dau exemplul zonei Munților Apuseni, o regiune extrem de frumoasă, cu un potențial încă nefructificat, cu peste jumătate de milion de locuitori.

Prioritățile acestei zone sunt valabile pentru toate zonele montane: dezvoltarea infrastructurii, accesul la educație și sănătate, locuri de muncă sau atragerea de investiții.

Comunitățile din zonele montane europene reprezintă o tradiție pentru țările noastre și merită să fie tratate cu respect și sprijinite pentru ca viețile cetățenilor de acolo să nu difere de cele ale celorlalți cetățeni europeni.

În acest sens politica de coeziune joacă un rol important. Acest mecanism permite reducerea decalajelor și trebuie întărit pentru a deveni mai accesibil și pentru a avea un impact mai mare”, a subliniat europarlamentarul Victor Negrescu în plenul Parlamentului European reunit la Strasbourg.

Biroul de Presa PSD

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Răspunsuri la Europarlamentarul Victor Negrescu a cerut mai multe fonduri pentru Munţii Apuseni în Parlamentul European

 1. fane de la sifoane 13.05.2016 la 9:12

  mă tu ori vrei sa vinzi Aurul ori Cuprul pe nimic? sau ce vrei?

 2. Mihai 13.05.2016 la 16:42

  Europarlamentarul PSD Victor Negrescu face parte din echipa oamenilor care s-au opus si au oprit vanzarea/privatizarea resurselor din Apuseni. Exista o echipa care lucreaza activ la aducerea de bani europeni in zona, pentru Romani!

 3. Altul 14.05.2016 la 11:44

  Il sfatuiesc, pe Negrescu, ca sa nu se mai „strofoce”, atat, ca oboseste, si ii pacat de el ca ii un „cadravu politic tanar”, ca oricum, nu o sa mai vada, nici Alba. si nici Apusenii, dupa ce isi va termina mandatul, decat eventual la televizor!

 4. Kancerosul de Sebes 15.05.2016 la 14:34

  STOP POLUARII AGRESIVE SI KANCERIGENE DE LA SEBES ! AJUNGEEEEEEEEEE! NE-AM SATURAT ! NU MAI PUTEM INDURA !
  SEBESENI, IESITI AFARA, POLUAREA NE OMOARA !!!!!!!!!!!!!!