Elevii scolii Gimnaziale ”SINGIDAVA” descoperă bucuria darului

În prag de sărbători, fiecare dintre noi trebuie să fie mai sensibil la problemele celor din jurul nostru, Nasterea Domnului fiind o sărbătoare a bucuriei tuturor.

În acest sens, elevii scolii Gimnaziale ”Singidava”, coordonati de cadrele didactice, au desfășurat în perioada 10 – 20 decembrie o activitate umanitară de strângere de fonduri si alimente pentru a-i ajuta pe copiii nevoiasi ai scolii, activitate intitulată sugestiv, Bucuria darului. Astfel, s-au facut peste 100 de pachete care vor fi date familiilor nevoiase din școală.

ELIT

“Această actiune are drept scop ajutorarea celor defavorizati si în acelasi timp sensibilizarea copiilor fată de problemele celor din jur si responsabilizarea lor.

Totodata, elevii scolii l-au asteptat pe Mos Craciun si l-au serbat atat individual (pe clase), cat si colectiv (serbarea mare pe scoala) dedicandu-i scurte scenete de Craciun si colinde traditionale. Au participat toti elevii scolii, de la cei mici din clasa pregatitoare pana la cei de clasa a 8-a.

Au fost implicate toate cadrele didactice ale şcolii, însă un merit deosebit le revine domnului prof. Alin BRÎNDUŞAN, prof. Daniel MOTOCEA şi doamnei prof. Gabriela PĂŞTINĂ”, se arată în comunicatul de presă al instituției școlare.

 

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...