Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Elevii scolii Gimnaziale ”SINGIDAVA” descoperă bucuria darului

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În prag de sărbători, fiecare dintre noi trebuie să fie mai sensibil la problemele celor din jurul nostru, Nasterea Domnului fiind o sărbătoare a bucuriei tuturor.

În acest sens, elevii scolii Gimnaziale ”Singidava”, coordonati de cadrele didactice, au desfășurat în perioada 10 – 20 decembrie o activitate umanitară de strângere de fonduri si alimente pentru a-i ajuta pe copiii nevoiasi ai scolii, activitate intitulată sugestiv, Bucuria darului. Astfel, s-au facut peste 100 de pachete care vor fi date familiilor nevoiase din școală.

“Această actiune are drept scop ajutorarea celor defavorizati si în acelasi timp sensibilizarea copiilor fată de problemele celor din jur si responsabilizarea lor.

Totodata, elevii scolii l-au asteptat pe Mos Craciun si l-au serbat atat individual (pe clase), cat si colectiv (serbarea mare pe scoala) dedicandu-i scurte scenete de Craciun si colinde traditionale. Au participat toti elevii scolii, de la cei mici din clasa pregatitoare pana la cei de clasa a 8-a.

Au fost implicate toate cadrele didactice ale şcolii, însă un merit deosebit le revine domnului prof. Alin BRÎNDUŞAN, prof. Daniel MOTOCEA şi doamnei prof. Gabriela PĂŞTINĂ”, se arată în comunicatul de presă al instituției școlare.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea