Rămâi conectat

Curier Județean

După un an în care și-a făcut de cap, ”Prințesa Hoților” din Alba Iulia a fost trimisă la închisoare pentru executarea pedepsei de 8 ani, întreruptă pentru îngrijirea copilului

Ziarul Unirea

Publicat

în

La data de 30 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba, au identificat-o şi reţinut-o pe o tânără de 30 de ani, din municipiul Alba Iulia, posesoare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

Este vorba despre „Prinţesa Hoţilor”, care are 30 de ani şi mai multe condamnări la activ. Între primele ei infracțiuni se află furtul unui portmoneu din sediul Judecătoriei Alba Iulia, pe vremea când avea numai 14 ani și jefuirea unui tânăr, în timp ce întreținea cu el relații sexuale într-o mașină, pe șoseaua de centură, la vârsta de 20 de ani.

A fost trimisă la închisoare, anul trecut, cu o condamnare de 8 ani pentru o serie de 11 furturi, dar a fost eliberată după o lună deoarece era însărcinată. Ulterior, a mai fost reținută de două ori, pentru furturi din instituții și locuințe, dar a fost eliberată pentru îngrijirea copilului.

În 18 ianuarie, după ce a furat din vestiarul spitalului și apoi a sustras borseta cu aproape 10.000 de lei de la bărbatul pe care l-a acostat și cu care a întreținut relații sexuale, i s-a întocmit un nou dosar penal, a fost din nou reținută și apoi eliberată.

CITEȘTE ȘI: ”Prințesa Hoților” trebuia să se afle în penitenciar, cu o condamnare de 8 ani cu executare, dar a fost prinsă la furat în Alba Iulia. Cum a fost posibil?

Potrivit IPJ Alba, Judecătoria Gherla a emis, la data de 8 ianuarie a.c., o sentinţă penală prin care a dispus ca femeia să-și continue executarea pedepsei de 8 ani închisoare. Ea a fost însoțită de polițiști la Penitenciarul Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea