După un an în care și-a făcut de cap, ”Prințesa Hoților” din Alba Iulia a fost trimisă la închisoare pentru executarea pedepsei de 8 ani, întreruptă pentru îngrijirea copilului

La data de 30 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, sprijiniţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din IPJ Alba, au identificat-o şi reţinut-o pe o tânără de 30 de ani, din municipiul Alba Iulia, posesoare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii.

Este vorba despre “Prinţesa Hoţilor”, care are 30 de ani şi mai multe condamnări la activ. Între primele ei infracțiuni se află furtul unui portmoneu din sediul Judecătoriei Alba Iulia, pe vremea când avea numai 14 ani și jefuirea unui tânăr, în timp ce întreținea cu el relații sexuale într-o mașină, pe șoseaua de centură, la vârsta de 20 de ani.

A fost trimisă la închisoare, anul trecut, cu o condamnare de 8 ani pentru o serie de 11 furturi, dar a fost eliberată după o lună deoarece era însărcinată. Ulterior, a mai fost reținută de două ori, pentru furturi din instituții și locuințe, dar a fost eliberată pentru îngrijirea copilului.

În 18 ianuarie, după ce a furat din vestiarul spitalului și apoi a sustras borseta cu aproape 10.000 de lei de la bărbatul pe care l-a acostat și cu care a întreținut relații sexuale, i s-a întocmit un nou dosar penal, a fost din nou reținută și apoi eliberată.

CITEȘTE ȘI: ”Prințesa Hoților” trebuia să se afle în penitenciar, cu o condamnare de 8 ani cu executare, dar a fost prinsă la furat în Alba Iulia. Cum a fost posibil?

Potrivit IPJ Alba, Judecătoria Gherla a emis, la data de 8 ianuarie a.c., o sentinţă penală prin care a dispus ca femeia să-și continue executarea pedepsei de 8 ani închisoare. Ea a fost însoțită de polițiști la Penitenciarul Aiud.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...