Rămâi conectat

Politică Administrație

După aproape un an de pauză, polițiștii locali din Alba Iulia vor primi din nou norma de hrană. Sumele încasate vor fi între 750 și 1.000 de lei pe lună

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cei 170 de polițiștii locali din Alba Iulia vor primi din nou norma de hrană, a cărei plată a fost sistată de primărie în urmă cu aproape un an, din lipsă de fonduri. Potrivit unui proiect de hotărâre ce va fi supus spre aprobare consilierilor locali, sumele ce vor fi plătite în perioada 1 februarie – 30 iulie 2019, vor fi între 750 și 1.000 de lei pe lună.

”Norma de hrană se acordă pentru zile calendaristice şi se calculează nominal pentru fiecare persoană în parte, prin înmulţirea valorii financiare zilnice a normei de hrană, cu numărul de zile calendaristice din luna respectivă”, se arată în proiectul de hotărâre.

Se vor acorda: 25 de lei pe zi pentru personalul poliţiei locale în activitate (norma nr.1); 32 de lei pe zi pentru personalul contractual, funcționarii publici și personalul de conducere (norma nr.6); 5 lei pe zi pentru personalul poliţiei locale în activitate, care lucrează în schimburi sau în ture (norma 12 B).

Reamintim că măsura de retragerea normei de hrană pentru polițiștii locali din municipiu a fost luată în luna februarie 2018, iar primarul Mircea Hava, a declarat că plățile vor fi reluate când vor fi suficiente fonduri.

”În urma analizei efectuate asupra veniturilor estimate a se realiza în decursul anului 2018 şi asupra cheltuielilor de personal precum şi a celorlalte cheltuieli privind buna funcţionare a activităţii instituţiei, s-a constatat faptul că resursele financiare fiind limitate, nu pot fi acoperite integral cheltuielile”, au precizat reprezentanții administrației la acea dată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea