Rămâi conectat

Politică Administrație

Duminică, de Ziua Încoronării, Principesa Maria a României vine să reprezinte Casa Regală la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

La festivităţile ocazionate de Ziua Încoronării, duminică, la Alba Iulia, și-a anunțat prezența ASR Principesa Maria. Fostă Principesă de Hohenzollern, este cea mai tânără fiică și cel de-al cincilea copil al Majestății Sale Regelui Mihai I și a soției acestuia, Ana de Bourbon-Parma.

Principesa Maria a locuit și studiat în Elveția, apoi a petrecut cea mai mare parte a vieții în Statele Unite ale Americii. Acolo a făcut studii de puericultură și a lucrat, pentru o vreme, în domeniul îngrijirii copiilor. A lucrat la New York, în relații publice, în cadrul unor companii private.

Apoi, Alteța Sa Regală a locuit în Statul New Mexico și a activat în domeniul consultanței private. Pe data de 7 mai 2014, Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare a conferit, în numele Regelui Mihai I, Ordinul Coroana României în grad de Mare Cruce Principesei Maria. În toamna anului 2014, Principesa Moștenitoare Margareta a cerut surorii sale să se mute definitiv în România. Principesa Maria a urmat calea propusă de Custodele Coroanei și, în ianuarie 2015 s-a mutat la București.

Alteța Sa Regală Principesa Maria reprezintă Familia Regală în diverse ocazii, în București, în comunitățile locale și în străinătate. Principesa Maria sprijină diverse proiecte cu caracter social și de promovare a economiei românești.

Vizita de duminică nu este prima pe care Principesa Maria o face în Alba Iulia. În anul 2015 aceasta a participat aici la o serie de evenimente, cu ocazia aceleiași aniversări, tot atunci acordând Înaltului Patronaj al Alteței Sale Regale Asociației Chinologice a județului Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea