Rămâi conectat

Ştirea zilei

DSP Alba va avea 3 linii de testare COVID-19, cu o capacitate de peste 1.500 de teste pe zi: Colaborare între DSP, DSV și OSPA Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Potrivit directorului DSP Alba, Alexandru Sinea, instituția pe care o conduce va avea 3 linii de testare COVID-19, cu o capacitate de peste 1500 de teste pe zi, în urma unei colabprări cu DSV și OSPA Alba.

Având în vedere solicitări venite din partea mass media, confirm existenta a doua protocoale de colaborare între DSP Alba – DSV Alba, DSP Alba – OSPA Alba având ca obiect achiziția a 2 linii de testare RT PCR. Atât DSV cât și OSPA vin în sprijinul DSP Alba, prin punerea la dispoziția instituției noastre a aparaturii ce urmează a fi achiziționate, în vederea creșterii capacității de testare pe perioada pandemiei.

În perioada următoare, în funcție de livrările furnizorilor, DSP Alba va avea în dotare 3 linii de testare RT PCR, cu o capacitate de peste 1500 de teste/zi. În acest sens, urmare a angajarilor recente ale instituției noastre, specialiștii din laborator au început formarea personalului nou angajat, în vederea constituirii mai multor echipe de testare.

As vrea sa mulțumesc pentru sprijin d-lui dr. Spanu Vasile director DSV Alba și d-lui ing. Florea Mihai, director OSPA Alba. Instituțiile județului acționează în echipa, având ca unic scop protejarea sănătății publice”, a declarat Alexandru Sinea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | ALERTĂ în Alba: Bărbat de 55 de ani, din Gârda de Sus, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO | ALERTĂ în Alba: Bărbat de 55 de ani, din Gârda de Sus, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit Polițiștii din Alba caută un bărbat care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informații sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea