Rămâi conectat

Actualitate

Drumurile din satul Tăuți, comuna Meteș, vor fi modernizate. Investiție de 2 milioane de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Satul Tăuți din comuna Meteș se va bucura de o modernizare a drumurilor din localitate, în valoare totală de 2.248.251.51 de lei.

Această investiție este necesară, în condițiile în care acestea se prezintă într-o stare necorespunzătoare de utilizare, fie din cauza structurii rutiere rudimentare, fie din lipsa unor dispozitive de dirijare a apelor pluviale, care prezintă astfel un risc ridicat de inundare.

Drumurile sunt în întregime neasfaltate, pe ele fiind doar pământ sau împietruire, reprezentând o suprafață carosabilă greu de utilizat în condiții de siguranță.

Proiectul prevede asfaltarea drumurilor Tăuți-Poiana Ursului și Tăuți-Pâclișa, din fonduri bugetare. Termenul limită pentru depunere a ofertelor sau a cererilor de participare la licitație este 24.08.2020, la ora 15:00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Programul „Casa Verde Fotovoltaice” 2024: Beneficiarii vor fi obligați să-și cumpere și sistemul de stocare a energiei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul „Casa Verde Fotovoltaice” 2024: Beneficiarii vor fi obligați să-și cumpere și sistemul de stocare a energiei Un proiect de ordin al Ministerului Mediului, aflat în dezbatere publică, modifică ghidul de finanţare a programului „Casa Verde Fotovoltaice”, astfel încât cei interesați să primească bani și pentru achiziționarea unui sistem de stocare a energiei electrice produse, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea