Rămâi conectat

Curier Județean

Drumul între Râmeţ şi Ponor aproape impracticabil, din cauza zăpezii

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Traficul rutier pe DJ 107, între Râmeţ şi Ponor, a fost întrerupt astăzi în jurul orei 13.30 din cauza zăpezii abundente căzute în ultimele 20 de ore.

Potrivit lui Florin Roman, vicepreședinte CJ Alba, care se află în zonă pentru a coordona activitatea de deszăpezire, în zona Apusenilor se intervine neîntrerupt pentru curățarea carosabilului, însă acţiunea utilajelor este îngreunată de condiţiile de zăpadă viscolită.

Autorităţile judeţene speră că drumul între Râmeţ şi Ponor, un tronson relativ puțin circulat, va fi complet deblocat în cel mai scurt timp.

Doar pe drumurile naționale din județ s-a acţionat până acum cu 16 autoutilaje, fiind împăștiate 60 tone material antiderapant pe DN1, DN7, DN67C, DN74, DN75, DN1R, DN74A, DN14B. Liviu Hondola, directorul din Alba de la Drumuri Naționale a declarat că a solicitat și primit mai multe panouri speciale, pe care le va monta în zonele în care viscolul continuă să aducă zăpada pe carosabil.

Vom reveni cu amănunte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea