Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Drumul care unește. Via Transilvanica, premiată la Romanian Hospitality Awards: „Potențial extraordinar, chiar legendar”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Drumul care unește. Via Transilvanica, premiată la Romanian Hospitality Awards: „Potențial extraordinar, chiar legendar”

Săptămâna trecută, la Ateneul Român, a avut loc gala Romanian Hospitality Awards, un eveniment care premiază excelența în domeniu.

Citește și: 8 octombrie 2024 | Via Transilvanica, doi ani de la primul pas către TOP 100 locuri de vizitat la nivel mondial

„Noi descriem ospitalitatea în termenii simpli, pe care i-am descoperit datorită cărării noastre, Via Transilvanica. Aceasta este pe de-o parte, un loc unde să pui capul pe pernă, mâncare și băutură delicioase, plus alte servicii similare.

Pe de altă parte, pe traseul nostru, ospitalitatea înseamnă mai ales, întâlnirea dintre drumeți și comunitățile locale, prin care se creează conexiuni umane și un schimb cultural și de experiențe, care se bazează pe respect, curiozitate, înțelegere și pentru care lumea își dedică timp.

Citește și: Experiența unui turist care a parcurs Via Transilvanica, „drumul care unește”: S-a bucurat de peisajele naturale și de ospitalitatea localnicilor

Nu în ultimul rând, este vorba despre conservarea patrimoniului rural, o parte a țării cu potențial extraordinar, chiar legendar. Acest gen de întâlniri reprezintă unul dintre motivele pentru care Via Transilvanica este un veritabil drum care unește.

Suntem foarte onorați să primim premiul pentru excelență, acordat de de Hospitality Culture Institute! Îl felicităm pe toți ceilalți câștigători și nominalizați la categoriile acestei ceremonii.”, transmit reprezentanții Via Transilvanica.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | 105 de la înființarea Colegiului Militar „Mihai Viteazul”: Elevii liceului din Alba Iulia, vizită la „Cuibul de șoimi”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO | 105 de la înființarea Colegiului Militar „Mihai Viteazul”: Elevii liceului din Alba Iulia, vizită la „Cuibul de șoimi” În urmă cu 105 ani la Târgu Mureș începea povestea Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”. În contextul aniversării a 105 de ani de la înființarea liceului militar, elevii claselor a X-a au poposit pentru câteva […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea