Rămâi conectat

Politică Administrație

Drept la replică PSD Alba: Un nou ostaș în slujba minciunilor liberale: traseistul Horațiu Florea!

Bera Larisa

Publicat

în

Drept la replică PSD Alba: Un nou ostaș în slujba minciunilor liberale: traseistul Horațiu Florea!

Fostul nostru coleg, Horațiu Florea, a schimbat doar partidele, fără să-și îmbunătățească deloc cunoștințele. Ori este rău intenționat și mânat de colegii PNL-iști să spună prostii.

Citește și: Comunicat de presă | Horațiu Florea : Inexactitățile expuse, ca să nu spun minciunile ordinare vin din partea unui om care a vorbit în campania electorală despre noul necesar în politica județeană.

Altfel nu se explică cum, antreprenor fiind, nu știe că inclusiv reprezentanții Bosch au declarat că în lipsa sprijinului din partea Guvernului, pe atunci condus de PSD, nu ar fi investit în România, respectiv la Blaj. O singură căutare pe Google ar fi făcut ”lumină” în cuvintele întunecate ale lui Florea (https://www.economica.net/bosch-ajutorul-de-stat-consta-in-subventii-nu-scutiri-de-taxe_25693.html).

În egală măsură, Horațiu Florea s-ar fi putut informa, spre exemplu, despre ajutorul de stat, de 37,4 milioane de euro, acordat concernului german Daimler, pentru construcția unei unități de producție de transmisii automate la Sebeș, în anul 2013, când România era guvernată de PSD.

În ceea ce privește tarifele la apa potabilă și canalizare, lucrurile sunt clare: plătim cele mai mari prețuri din regiune, dar primim cele mai proaste servicii, în vreme ce conducerea companiei, pusă politic de PNL și Dumitrel, câștigă mai mult decât președintele României.

Săptămânile trecute, APA CTTA Alba și PNL Alba au pus județul Alba într-un top al incompetenței administrative, iar peste 60 de localități din județ au fost afectate de restricții privind furnizarea apei, în contextul în care beneficiem de un bazin hidrografic extrem de bogat, iar sursele brute de apă nu au fost nicidecum atât de mult afectate.

PNL Alba și APA CTTA Alba i-au tratat, din nou cu dispreț, pe cetățenii județului și nu au respectat programul de furnizare, în plină vară, când apa este necesară mai mult ca oricând. Cu același dispreț îi tratează și Horațiu Florea pe cetățeni, pe care îi consideră neinformați.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Noua lege a Arhivelor Naționale adoptată tacit: Casa Națională de Pensii Publice scoasă din ecuație. Ce impact are asupra pensionarilor

Bera Larisa

Publicat

în

Noua lege a Arhivelor Naționale adoptată tacit: Casa Națională de Pensii Publice scoasă din ecuație. Ce impact are asupra pensionarilor Recent, Parlamentul României a adoptat tacit modificări importante la Legea Arhivelor Naționale, care schimbă modul de stabilire a tarifelor pentru serviciile arhivistice. Astfel, Casa Națională de Pensii Publice (CNPP), care anterior avea responsabilitatea de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea