Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Dramă fotbalistică: Iani Mitracu, fosta glorie a Unirii Alba Iulia a decedat pe terenul de joc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Veste groaznică pentru fotbMitracu Unirea Alba Iuliaalul județean, fostul atacant al Unirii Iani Mitracu a decedat astăzi, în timpul unei partide de fotbal cu prietenii!

În vârstă de 53 de ani, vârful ce a scris istorie pentru echipa din Cetatea Marii Uniri s-a agitat întreaga săptămână pentru a organiza o partidă amicală între amicii săi, foștii săi coechipieri, selecționata AJF Alba și o altă formație denumită „prietenii lui Iani”.

Cruntă lovitură a destinului, fatalitate, Mitracu a sfârșit jucând fotbal, un sport atât de drag, pe teren, cauza morții fiind, se pare un infarct.

Destinul i s-a curmat brusc, într-un mod incredibil, în echipamentul de joc, pe teren, fosta glorie a Unirii Alba Iulia plecând la cele veșnice.

„Acesta i-a fost destinul. A jucat câteva minute și i s-a făcut rău. Am încercat aproape două ore să-l resuscităm, au venit și ambulanțele, dar n-am reușit”, a povestit cineva prezent la întâlnirea organizată.

Și-a înghițit limba, i s-a făcut rău, am reușit să-l fac să respire, și-a revenit pe moment, practic l-am întors din morți. Apoi, peste ceva timp a venit SMURD-ul, dar apoi a făcut infarct și a plecat a doua oară, definitiv„, a spus Mihai Manea, cel care a reușit să-l resusciteze într-o primă fază. Două ore au durat manevrele de resuscitare încercate de medici, fără efect, din păcate, deși Mitracu nu era cunoscut ca o persoană cu probleme de sănătate.

Fost component al echipelor Dinamo, Metalurgistul Cugir, Victoria București sau Unirea Alba Iulia, Mitracu era în ultima vreme președintele Comisiei de Disciplină din cadrul AJF Alba.

Au fost alături de el, implicați în acest meci, ce s-a desfășurat la o bază sportivă din Alba Iulia, apropiați precum Sorin Corpodean, Mihai Manea, Ioan Ilie, Mihai Dăscălescu, frații Ovidiu și Emil Maier, Adorian Himcinschi, Bebe Brumaru, Gică Bran, Ovidiu Hulea, Raul Oargă, Marcel Rusu, Cristian Petropulos sau Adrian Bicheși.

Cu adânca tristete si disperare…l-am pierdut astăzi, in mod tragic, pe terenul de fotbal, pe cel ce a fost Iancu MITRACU! Dumnezeu sa te odihneasca in pace, coleg drag!„, a fost mesajul postat de AJF Alba pe o rețea de socializare.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate, lumea fotbalului din județ este mult mai săracă prin această pierdere șocantă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea