Rămâi conectat

Ştirea zilei

Drama familiilor celor doi veri de 10 ani din Războieni, dispăruți în Râul Mureș, la cote maxime. Căutările continuă!

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

inecatDoi copii în vârstă de 10 ani au fost declarați dispăruți, joi după-amiază, în jurul orei 18.00, în timp ce se aflau la scăldat pe râul Mureș, pe raza localității Războieni.

Cei doi copii, un băiat și o fată, erau veri, iar familiile lor sunt în stare de șoc, rugându-se pentru ca și copii să mai fie găsiți în viață. Cu cât timpul trece, cu atât șansele celor doi de a fi încă în viață scad.

Polițiștii au anunțat că s-au format echipe de căutare.

UPDATE: Din nefericire, se presupune că micuții s-ar fi înecat. Aceștia sunt căutați cu ajutorul pompierilor de la Detașamentul Aiud care folosesc o barcă. Potrivit polițiștilor, persoana care a făcut sesizarea a anunțat că i-a văzut pe copii intrând în râu și apoi au dispărut în apă.

UPDATE raport IPJ Alba: Ieri la ora 17.03 , Poliţia oraşului Ocna Mureş a fost sesizată prin numărul unic de urgenţă 112 despre faptul că doi minori de 10 ani, din Ocna Mureş,  au intrat în apele râului Mureş, în zona localităţii Războieni şi au dispărut sub apă.

La faţa locului s-au constituit, de urgenţă, echipe de cercetare formate din poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Ocna Mureş şi lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Alba, până în momentul de faţă minorii nefiind găsiţi.

Căutările continuă şi pe parcursul zilelor următoare pentru găsirea minorilor.

Opt salvatori din cadrul Detașamentului ISU din Aiud au reînceput azi-dimineață căutările celor doi copii dispăruți ieri în Râul Mureș, pe raza localităților Războieni – Cetate.

Vom reveni cu amănunte.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea