DOLIU în MMA: Tânărul luptător cugirean Cosmin Dușa a murit la Chișinău unde avea un meci în Eagles Fighting Championship

Doliu în orașul de la poalele Drăganei și în lumea sporturilor de contact după moartea fulgerătoare a tânărului luptător de MMA, Cosmin Dușa. Din informațiile venite de la cei care îl cunoșteau, acesta și-a pierdut viața, din cauze medicale, la spitalul din Chișinău, oraș unde trebuia să lupte în Eagles Fighting Championship.

”COSMIN DUSA va lupta maine la Chisinau in Eagles Fighting Championship! Sportivul nostru intra in cusca cu incredere maxima pentru continuarea seriei de 3 victorii consecutive”, anunța, în 21 iunie, Centrul de Arte Martiale Tengu din Cluj.

Astăzi, pagina de socializare s-a umplut de mesaje de condoleanțe, iar lumea a aflat că tânărul sportiv a murit, înainte de meci.

”Odihneste-te in pace prieten drag. Ai plecat azi dintre noi dar in gandul si in inima mea vei ramane mereu viu. Fie ca Dumnezeu sa te aseze de-a dreapta lui pentru à putea veghea de sus asupra familiei si pentru à le da putere de a trece peste aceasta durere. Dumnezeu sa te odihneasca in pace”, a scris unul dintre prietenii lui Cosmin Dusa.

”Incredibil!! Într-o lume a sportului cu interese fel de fel, sportivii ajung să plătească un preț imens !! Odihnește-te în pace, Dusa Cosmin!!”, este un alt mesaj postat pe Facebook.

”Nu o să te uit niciodată prieten drag, astăzi acolo sus a ajuns un campion, odihnește-te in pace !!”, a scris alt tânăr.

Cosmin Dușa era din Cugir și se antrena la Cluj-Napoca.

Foto: Facebook – Cosmin Dușa

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...