// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Doi tineri din Sebeș, acuzați că au furat un motor, piese auto și alte bunuri în valoare de 10.000 de lei

Doi tineri din Sebeş au fost identificaţi de poliţişti din Şpring ca persoane bănuite de comiterea unui furt cu un prejudiciu estimat la 10.000 de lei. Cei doi ar fi sustras un motor, piese auto şi alte materiale feroase pe care le-ar fi valorificat la un centru de colectare a deşeurilor.

La data de 2 iunie a.c., poliţiştii Postului de Poliţie Şpring i-au identificat pe doi tineri de 20 şi 21 de ani, din municipiul Sebeş, ca persoane bănuite de comiterea unui furt, faptă în legătură cu care poliţiştii au fost sesizaţi la data de 1 iunie a.c.

Se pare că, în seara zilei de 31 mai, cei doi tineri s-ar fi deplasat în localitatea Draşov, comuna Şpring, unde ar fi sustras un motor, piese auto şi alte materiale feroase, în valoare de 10.000 de lei, din incinta unui depozit aparţinând unui cetăţean din comună.

Ulterior, cei doi tineri ar fi valorificat bunurile sustrase, la un centru de colectare a fierului vechi din Sebeş, contra sumei de 426 lei. Poliţiştii le-au recuperat şi le-au restituit păgubitului.

Faţă de cei doi tineri, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, precum şi pentru stabilirea întregii lor activităţi infracționale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419