Rămâi conectat

Actualitate

Doi șoferi din Cehia prinși beți la volan, lângă Vinţu de Jos, la interval de câteva minute

Bogdan Presecan

Publicat

în

Miercuri 17 octombrie, la ora 11.50, poliţiştii Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe DN 7, în afara localităţii Vinţu de Jos, un autotractor cu semiremorcă condus de un cetăţean ceh în vârstă de 46 de ani.

Întrucât conducătorul auto emana miros de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest  care a indicat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Sebeş unde i-au fost recoltate  probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemie.

Faţă de conducătorul auto cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere  pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană  având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală”.

La scurt timp, poliţiştii au oprit un alt autotractor condus tot de un cetăţean ceh pentru care aparatul etilotest a indicat o valoare de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Faţă de acesta a fost luată măsura sancţionării contravenţionale şi a fost dispusă măsură complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 zile.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Două dintre operele lui Costantin Brâncuși de la Târgu Jiu vor fi incluse în patrimoniul UNESCO

Bera Larisa

Publicat

în

Două dintre operele lui Costantin Brâncuși de la Târgu Jiu vor fi incluse în patrimoniul UNESCO Guvernul român anunță o zi deosebită pentru patrimoniul național: Ansamblul monumental „Calea Eroilor” creat de Constantin Brâncuși la Târgu Jiu și Frontierele Imperiului Roman – Dacia au fost acceptate pentru includerea în lista patrimoniului mondial UNESCO. Această veste a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea