Rămâi conectat

Curier Județean

Doi șoferi, din Blaj și Galda de Jos, cu alcool la bord, prinși în trafic de polițiști. S-au ales cu dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Doi șoferi, unul din Blaj iar altul din Galda de Jos, sunt cercetați de polițiștii din Alba după ce au fost depistați în trafic, la volan, sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Alba, la data de 5 mai a.c., în jurul orei 05.00, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe strada 1 Decembrie din Bucerdea Grânoasă, l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din Blaj, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0.46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 5 mai a.c., în jurul orei 21.50, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos, în timp ce acţionau pe DJ 107 K, pe raza localităţii Mesentea, l-au depistat pe un bărbat de 65 de ani, din comuna Galda de Jos, în timp ce conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea