Doi șoferi cu alcool ”la bord”, depistați în trafic de polițiștii din Alba – S-au ales cu dosar penal

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Doi șoferi cu alcool ”la bord”, depistați în trafic de polițiștii din Alba – S-au ales cu dosar penal.

La data de 10 decembrie 2018, în jurul orei 20.40, poliţiştii rutieri din Alba Iulia, în timp ce acţionau pe strada Pădurii din municipiu, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 49 de ani, din Teiuş, judeţul Alba.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea  stabilirii alcoolemiei.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 10 decembrie 2018, în jurul orei 11.20, poliţiştii rutieri din Sebeş, în timp ce acţionau pe strada Drumul Sibiului din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 51 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,70 mg/l alcool în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei