Rămâi conectat

Actualitate

Doi bărbați arestați pentru furt din incinta societății Alba Pam din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Joi, 23 august, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de S.T., de 35 de ani, din Alba Iulia şi T.N.A., de 37 de ani, din Cugir, care în noaptea de 22/23.08.2012, au fost prinţi în flagrant, în timp ce sustrăgeau mai multe bunuri din incinta unei societăţi comerciale din Alba Iulia.

În cursul aceleiaşi zile, cei doi bărbaţi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă.

Parchetul şi-a însuşit propunerea prezentându-i instanţei de judecată care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Cei doi au fost surprinși în flagrant, joi, în jurul orele 02.00, de poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce sustrăgeau din incinta unei societăţi comerciale din Alba Iulia, două baterii auto, un cărucior de mână şi precum şi alte bunuri feroase şi neferoase.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate

Bera Larisa

Publicat

în

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate ANM a emis joi, 25 iulie 2024, o avertizare cod galben de furună în județul Alba, valabil până la ora 21.30. Zone vizate : Județul Alba: Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Zlatna, Câmpeni, Teiuș, Abrud, Ighiu, Săsciori, Bistra, Vințu de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea