Rămâi conectat

Politică Administrație

Dîrzu: Insist pentru transferarea clădirilor Unității Militare din Cetate. Ministrul Dușa ține cont de ceea ce zic eu

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PSD Ioan DirzuPreședintele PSD Alba Ioan Dîrzu a spus că va insista pentru transferarea clădirile Unității Militare din zona Porții a III-a a Cetății care sunt dezafectate, către consiliul local, dar a precizat că acesta nu este un demers care se realizează de azi pe mâine.

Amintim că la ceremonia de deschidere a Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia a fost prezent și ministrul Apărării Naționale Mircea Dușa, care i-a promis primarului Mircea Hava cedarea clădirilor Unităților Militare dezafectate, din zona Porții a III-a a Cetății.

”Am fost parte componentă la discuția vizavi de unitățile militare care le solicită primăria. Vreau să spun că și eu personal susțin acest demers. Insist pe acest aspect. Vreau să vă spun că miniștri noștri nu sunt miniștri care alocă fonduri, pe ochi dulci, ci doar pe proiecte, iar dacă primăria va face ceea ce trebui să facă și va amenaja spațiile în care vor fi mutați locatarii unităților militare, acest lucru se va putea realiza. Eu susțin și cred în acest proiect. Nu pentru administrația locală, ca să se împăuneze din nou, pentru că poziția administrației trebuie să fie cea a struțului. Ci pentru locuitorii județului și municipiului Alba Iulia. Și să știți că ministrul Dușa va ține cont ce ceea ce zic eu”, a spus Ioan Dîrzu, în cadrul unei conferințe de presă.

Conform primarului Mircea Hava, clădirile Unității Militare din Cetate au mai fost cerute de administrația municipală în repetate rânduri, însă fără succes.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea