Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Dieter Stanzeleit susține că ar fi prinţ de Alba Iulia și se luptă să dovedească că este fiul Regelui Mihai

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dieter Stanzeleit, în vârstă de 73 de ani, este un violonist și prosper om de afaceri din Germania care se luptă de mai bine de un an să dovedească că este fiul regelui Mihai și că numele primit de el la naștere a fost Nicolae Vasile, prinţ de Alba Iulia.

După ce în luna ianuarie a acestui an, Dieter Stanzeleit l-a chemat pentru a doua oară în judecată pe Regele Mihai I, în vederea efectuării mai multor expertize, între care şi cea a comparării ADN-ului, “prinţul de Alba Iulia” a solicitat recent statului german permisiunea de deshumare a tatălui său din acte, pentru a preleva probe ADN. Acesta speră ca în acest fel să dovedească faptul că Max Stanzeleit nu este tatăl său biologic.

Deshumarea lui Max Stanzeleit a fost realizată și s-au prelevat probe ADN, fiul legal al acestuia, Dieter Stanzeleit așteaptând în prezent rezultatele analizelor, care îl vor ajuta să dovedească că Regele Mihai I al României este părintele său biologic.

„Am adus la cunoştinţa instanţei că în Germania s-a început o procedură care să stabilească dacă tatăl din acte este şi tatăl biologic al reclamantului, domnul Stenzeleit, pentru că evident atunci când se va stabili că nu este tatăl biologic se va trece şi la stabilirea paternităţii”, a declarat Dieter Stanzeleit pentru ziuanwes.ro.

În deschiderea cererii depusă la la Judecătoria Sectorului 1, în luna ianuarie 2013, Stanzeleit arată că, În realitate, tatăl biologic al subsemnatului este Majestatea Sa Regele Mihai I al României, realitate pe care dintotdeauna am cunoscut-o, fiindu-mi mai apoi confirmată şi de «mama» mea «adoptivă» , respectiv Dna. Irmgard Stanzeleit, ce mi-a destăinuit (de fapt confirmat) că, la începutul anului 1945, copil fiind, am fost lăsat, de către persoane necunoscute, într-o stare fizică extrem de precară (rănit şi sângerând) spre îngrijire doamnei Irmgard Stanzeleit, ce din compasiune a acceptat primirea mea, cu atat mai mult cu cât, în perioada respectivă se îngrijeau de fiul lor, ce îşi trăia ultimele zile (şi care, la scurt timp a şi murit) pe nume Dieter Stanzeleit, pe care, mai apoi, practic l-am «substituit»”.

Dieter Stanzeleit susține că a cheltuit până în prezent, peste 150.000 de euro, ca să demonstreze ca este fiul pierdut al Regelui Mihai I al Romaniei.

Pe pagina sa de internet, cetățeanul german se prezintă astfel:

“Am două nume şi mă pot prezenta dvs. sub numele de Dieter Stanzeleit sau Nicolae Vasile de Alba Iulia, Prinţul Moştenitor al României.
Primul nume l-am primit la 5 ani după ce m-am născut, când o refugiată de cetăţenie germană mi-a dat numele fiului său în vârstă de şase luni care tocmai decedase, Dieter, evident, pentru siguranţa mea, deoarece în 1945, în Germania era încă război.
Ca Nicolae Vasile am fost născut pe data de 28 noiembrie 1939 la Sinaia, şi botezat în localitatea Carmen Sylva, numită acum Eforie Sud.

Sursa foto: wall-street.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un tânăr din Alba participă la SERP Conf 2024, cel mai mare eveniment de SEO din Europa Centrala si de Est. Ce discută profesioniștii în optimizarea pentru motoarele de căutare Iulian Ghișoiu, un tânăr din Sebeș, pasionat de SEO, fondator și general manager al TargetWeb, una dintre cele mai puternice agenții de Search Engine Optimization […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea