Dieter Stanzeleit susține că ar fi prinţ de Alba Iulia și se luptă să dovedească că este fiul Regelui Mihai
Dieter Stanzeleit, în vârstă de 73 de ani, este un violonist și prosper om de afaceri din Germania care se luptă de mai bine de un an să dovedească că este fiul regelui Mihai și că numele primit de el la naștere a fost Nicolae Vasile, prinţ de Alba Iulia.
După ce în luna ianuarie a acestui an, Dieter Stanzeleit l-a chemat pentru a doua oară în judecată pe Regele Mihai I, în vederea efectuării mai multor expertize, între care şi cea a comparării ADN-ului, “prinţul de Alba Iulia” a solicitat recent statului german permisiunea de deshumare a tatălui său din acte, pentru a preleva probe ADN. Acesta speră ca în acest fel să dovedească faptul că Max Stanzeleit nu este tatăl său biologic.
Deshumarea lui Max Stanzeleit a fost realizată și s-au prelevat probe ADN, fiul legal al acestuia, Dieter Stanzeleit așteaptând în prezent rezultatele analizelor, care îl vor ajuta să dovedească că Regele Mihai I al României este părintele său biologic.
„Am adus la cunoştinţa instanţei că în Germania s-a început o procedură care să stabilească dacă tatăl din acte este şi tatăl biologic al reclamantului, domnul Stenzeleit, pentru că evident atunci când se va stabili că nu este tatăl biologic se va trece şi la stabilirea paternităţii”, a declarat Dieter Stanzeleit pentru ziuanwes.ro.
În deschiderea cererii depusă la la Judecătoria Sectorului 1, în luna ianuarie 2013, Stanzeleit arată că, „ În realitate, tatăl biologic al subsemnatului este Majestatea Sa Regele Mihai I al României, realitate pe care dintotdeauna am cunoscut-o, fiindu-mi mai apoi confirmată şi de «mama» mea «adoptivă» , respectiv Dna. Irmgard Stanzeleit, ce mi-a destăinuit (de fapt confirmat) că, la începutul anului 1945, copil fiind, am fost lăsat, de către persoane necunoscute, într-o stare fizică extrem de precară (rănit şi sângerând) spre îngrijire doamnei Irmgard Stanzeleit, ce din compasiune a acceptat primirea mea, cu atat mai mult cu cât, în perioada respectivă se îngrijeau de fiul lor, ce îşi trăia ultimele zile (şi care, la scurt timp a şi murit) pe nume Dieter Stanzeleit, pe care, mai apoi, practic l-am «substituit»”.
Dieter Stanzeleit susține că a cheltuit până în prezent, peste 150.000 de euro, ca să demonstreze ca este fiul pierdut al Regelui Mihai I al Romaniei.
Pe pagina sa de internet, cetățeanul german se prezintă astfel:
“Am două nume şi mă pot prezenta dvs. sub numele de Dieter Stanzeleit sau Nicolae Vasile de Alba Iulia, Prinţul Moştenitor al României.
Primul nume l-am primit la 5 ani după ce m-am născut, când o refugiată de cetăţenie germană mi-a dat numele fiului său în vârstă de şase luni care tocmai decedase, Dieter, evident, pentru siguranţa mea, deoarece în 1945, în Germania era încă război.
Ca Nicolae Vasile am fost născut pe data de 28 noiembrie 1939 la Sinaia, şi botezat în localitatea Carmen Sylva, numită acum Eforie Sud.”
Sursa foto: wall-street.ro
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii
IZVORUL TĂMĂDUIRII: Ce este bine să faci în această zi ca să ai noroc tot anul şi ce activităţi NU trebuie făcute
IZVORUL TĂMĂDUIRII: Ce este bine să faci în această zi ca să ai noroc tot anul şi ce activităţi NU trebuie făcute În fiecare an, în prima vineri de după Paști, creştin-ortodocşii sărbătoresc Izvorul Tămăduirii. În această zi, îl sărbătorim pe Hristos Cel Înviat, ca Izvor al vindecărilor, apoi pe Maica Domnului, ca persoană care […]
25 aprilie: Ziua Justiţiei Militare în România Anual la data de 25 aprilie este sărbătorită Ziua Justiţiei Militare, marcând, astfel, data la care, în anul 1919, a luat fiinţă Serviciul Contencios al Ministerului de Război, prin Decretul-lege nr. 1625, semnat de regele Ferdinand, act ce a marcat înfiinţarea unei structuri specializate în asigurarea asistenţei juridice […]
„JOIA REA” din Săptămâna Luminată. Ce este interzis să faci astăzi în JOIA ALBĂ Joia Albă sau Joia Rea, așa cum mai este denumită, este una dintre cele mai importante zile de după Paști. Potrivit tradiției se cinstesc holdele, grădinile şi grânele. Joia din Săptămâna Luminată este temută în popor. Citește și: SĂPTĂMÂNA LUMINATĂ. Ce […]