Dieta perfectă primăvara. Cum poți slăbi până la opt kilograme, într-o lună, fără să te înfometezi
Primăvara este mai important ca oricând să slăbești, pentru a te simți în formă toată vara. Zilele frumoase si verdeturile de sezon iti fac munca mai usoara si te indeamna la un stil de viata sanatos si cateva kilograme in minus.
Super-dieta de primavara te va mentine in forma fara sa te infometezi si iti va da un tonus magnific pentru o primavara superba.
Regulile super-dietei de primavara:
– Pentru efecte maxime, bea minimum 2 litri de apa plata pe zi si evita sa mananci dupa ora 20.00.
– Renunta la alcool si la bauturi carbogazoase.
Urmata cu strictete, aceasta dieta te va ajuta sa slabesti intre 6-8 kg in decursul unei luni. Slabirea se va produce incet dar sigur.
Intre timp, corpul va primi toti nutrientii de care are nevoie si nu vei fi chinuita de senzatia de foame, ceea de va duce la eliminarea riscului de efect yo-yo.
Iata meniul pentru o zi:
Micul-dejun
Un pahar cu lapte degresat;
Un ou fiert tare;
O felie de paine integrala, prajita, „unsa” cu branza slaba de vaci SAU un bol de cereale integrale cu lapte degresat.
Gustarea
Un fruct (mar, portocala, kiwi, banana) sau o leguma (rosie, castravete, morcov), la alegere.
Pranzul
O salata de legume (salata verde, spanac, telina, sfecla, rosii, castraveti, ceapa verde , ridichii etc.) cu piept de pui facut pe gratar sau fiert;
Un fruct la alegere (mai putin banana, daca ai mancat-o la gustare) pentru a se evita scaderea glicemiei SAU sote de legume gatite la cuptor sau la abur (mazare, fasole pastai, morcovi, telina, broccoli, porumb etc) preparate apoi sub forma de salata cu orez fiert. O poti manca cu o portie mica de peste slab, preparat la gratar sau la aburi.
Gustarea de dupa-amiaza
Un iaurt dietetic sau un ceai cu efect antiadipos.
Cina
Un cartof (potrivit) copt la cuptor, alaturi de o salata de sezon (rosii, castravetii, ridichii, ceapa verde) si de branza slaba de vaci. (poti amesteca cartoful cu branza de vaci)
Este recomandat ca in salate sa nu folosesti ulei. In schimb, poti condimenta dupa gust, poti folosi otet de mere sau zeama de lamaie.
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Știri recente din categoria Sănătatea și natură
Caniculă în România 2025: Sfaturi și reguli esențiale de care să ținem cont în zilele foarte calde
Caniculă în România 2025: Sfaturi și reguli esențiale de care să ținem cont în zilele foarte calde Este alertă meteo de caniculă în aceste zile în România, motiv pentru care specialiştii în sănătate publică din România recomandă populaţiei, mai ales persoanelor care suferă de inimă sau au afecţiuni respiratorii, renale sau metabolice, ca în perioadele […]
Cireșele, fructe dulci cu beneficii impresionante pentru sănătate: Pentru tratarea căror afecțiuni este recomandat consumul
Cireșele, fructe dulci cu beneficii impresionante pentru sănătate: Pentru tratarea căror afecțiuni este recomandat consumul Originile cireşului se pierd în preistorie, fiind un pom fructifer cu un areal imens, care porneşte de undeva din Japonia şi ajunge pe coastele Africii şi până în nordul Europei. În lume, există zeci de soiuri de cireşe, de la […]
Slănina, remediu pentru reducere colesterolului: Cu ce să o combini pentru a elimina toxinele din organism
Slănina, remediu pentru reducere colesterolului: Cu ce să o combini pentru a elimina toxinele din organism Slănina, un produs alimentar iubit de mulți români, s-a dovedit a fi benefică în reducerea colesterolului. Specialiștii recomandă anumite combinații pentru ca aceasta să aibă efecte maxime asupra organismului. Citește și: Zeama de varză murată sau moarea: Proprietăți și […]