Rămâi conectat
MA-RA-MU

Actualitate

Diana Popescu, din Alba Iulia, premiul I la Concursul Naţional de Fotografie Etnografică „Oameni şi datini” Braşov

Ziarul Unirea

Publicat

în

Clasa de „Artă Fotografică” din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba a primit recent o nouă recunoaştere naţională. Diana Popescu, cursantă în cadrul clasei, a obţinut premiul I la Secţiunea „Portret” din cadrul Concursului Naţional de Fotografie Etnografică „Oameni şi datini” Braşov. Albaiulianca a câştigat secţiunea cu fotografia „Purtitate”, instantaneu realizat în satul Straja din judeţul Alba. 

„Este o surpriză plăcută pentru clasa de artă fotografică care în acest an a avut rezultate foarte bune în plan naţional. Ne bucurăm de fiecare dată pentru cursanţii noştri îndrăgostiţi de arta fotografică când munca le este recunoscută prin astfel de premii”, a spus Vasile Sârb coordonatorul clasei „Artă fotografică” din cadrul Şcolii de Arte şi Meşteşuguri a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Clasa „Artă fotografică” funcţionează în cadrul Şcolii de Arte şi Meşteşuguri a Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba. Şcoala de Arte şi Meşteşuguri a fost înfiinţată în 1969, iar din 2007 funcţionează în cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba fiind condusă de profesorul Marinela Popa. Şcoala vine în întâmpinarea cererilor tot mai numeroase de formare continuă şi se vrea a fi o „pepinieră” de specialişti talentaţi pentru celelalte servicii. Printre disciplinele din cadrul şcolii amintim arte plastice, arte vizuale moderne, arte vizuale clasice, canto muzică populară, canto muzică uşoară, teorie şi solfegii, chitară, instrumente de suflat, instrumente cu clape, teatru, dans modern, dans de societate, dans popular, ţesături şi cusături tradiţionale, ceramică, arta lemnului, pictură religioasă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce se taie porcul pe 20 decembrie, de IGNAT. Tradiții și obiceiuri

Mădălina Opriș

Publicat

în

De ce se taie porcul pe 20 decembrie, de IGNAT. Tradiții și obiceiuri Sărbătoarea de pe 20 decembrie, cunoscută în popor sub denumirea de Ignatul porcilor sau Inătoarea, este închinată Sfântului Ignaţie al Antiohiei şi demonstrează îmbinarea practicilor păgâne cu cele creştine. Sfântul Ignaţie Teoforul, episcop de Antiohia şi martir al Bisericii este unul din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea