Rămâi conectat

Ştirea zilei

Deputatul Radu Marcel Tuhuț: Am votat pentru ca fiecare cetățean al orașului ABRUD să fie RESPECTAT

Unirea Ziarul

Publicat

în

Deputatul Radu Marcel Tuhuț: Am votat pentru ca fiecare cetățean al orașului ABRUD să fie RESPECTAT

Deputatul Radu Marcel Tuhuț, candidatul PSD la Primăria orașului Abrud, a votat pentru ca fiecare cetățean al orașului să fie respectat, ușile primăriei să fie tot timpul larg deschise, iar comunitatea să beneficieze de o nouă viziune de dezvoltare.

”Am votat pentru ca fiecare cetățean al orașului ABRUD să fie RESPECTAT, ușile primăriei să fie tot timpul larg deschise, iar orașul să beneficieze de O NOUĂ VIZIUNE DE DEZVOLTARE. Am votat pentru unitate și cu credința că, alături de toți cetățenii și bunul Dumnezeu, putem realiza schimbarea pe care ne-o dorim”, a transmis Radu Marcel Tuhuț.

Radu Marcel Tuhuț a demonstrat, la Ciuruleasa, că este un primar gospodar, reușind să transforme comunitatea într-un exemplu de succes în administrația locală. Comuna a beneficiat de o dezvoltare coerentă, iar prin eforturile sale locuitorii au beneficiat de o îmbunătățire semnificativă a calității vieții.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

SCANDAL într-un magazin alimentar din Alba Iulia: Un bărbat REȚINUT după ce a agresat un client și l-a rănit. Nu este la prima faptă de acest gen

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL într-un magazin alimentar din Alba Iulia: Un bărbat REȚINUT după ce a agresat un client și l-a rănit. Nu este la prima faptă de acest gen Un bărbat a fost reținut după ce a agresat și rănit un client într-un magazin alimentar din municipiul Alba Iulia.  Citește și: SCANDAL într-o familie din Teiuș: Un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea