Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputatul Florin Roman: Pensiile militare sub 3.000 de lei nu vor mai fi impozitate de la 1 octombrie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Deputatul Florin Roman: Pensiile militare sub 3.000 de lei nu vor mai fi impozitate de la 1 octombrie 2024

Ministrul liberal al Finanțelor, Marcel Ioan Bolos, va pune azi în dezbatere publică un proiect de OUG, prin care creștem de la 2000-3000 de lei, plafonul de neimpozitare pentru pensionarii din Armata și sistemul de siguranță și ordine publică, la solicitarea PNL. Tot PNL a impus legea, prin care creștem plafonul pentru pensionarii din sectorul public, cu 3 milioane de beneficiari, a anunțat deputatul PNL de Alba, Florin Roman.

Citește și: Pensii militare 2024: Pragul de neimpozitare ar putea crește la 3.000 de lei

Vorbim de circa 200.000 de beneficiari și un impact financiar de 80 milioane lei. Înlăturăm astfel o altă discriminare a PSD și a domnului Ciolacu.

Tot azi, parlamentarii PNL depunem proiectul de lege pentru repararea greșelilor PSD din legea pensiilor, care practic a înghețat pensiile minerilor, siderurgiștilor, ceferiștilor, a celor cu grupe de muncă, a persoanelor cu dizabilități, o categorie de pensionari abandonați de PSD.

Dl Ciolacu a amenințat ca nu mai schimbă nimeni nimic. El poate da ordine la PSD, nu la PNL. Am votat majorările de pensii pentru 82% din pensionari, dar nu-i lăsam în spate nici pe cei umiliți de PSD, fără să aibă nici măcar un gram de vină!

PNL va apăra imaginea Armatei Române indiferent cât se străduiesc unii să o denigreze, doar pentru ca dl Ciucă a fost un respectat șef militar al Armatei Române!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Dotări cu echipamente IT pentru laboratoarele și sălile de clasă din cadrul Școlii Gimnaziale din Daia Română. Licitația lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Dotări cu echipamente IT pentru laboratoarele și sălile de clasă din cadrul Școlii Gimnaziale din Daia Română. Licitația lansată pe SEAP Administrația comunei Daia Română a lansat recent, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, licitația care prevedere achiziționare de echipamente informatice pentru dotarea laboratorului de informatică, laboratoarele multidisciplinare, sălile de clasă și grupă, atelierul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea