Rămâi conectat

Politică Administrație

Deputat Florin Roman: ”PNL reîntregește familiile cu ocazia Centenarului Marii Uniri”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sărbătoarea Centenarului Marii Uniri trebuie să fie o mare bucurie pentru toți românii care merită să trăiască această sărbătoare acasă, alături de familie și prieteni.

Împreună cu alți 25 de deputați liberali, am depus un proiect de lege pentru susținerea reîntregirii familiei de români cu ocazia Centenarului Marii Uniri. Nu trebuie să uităm că circa 4 milioane de români muncesc departe de țară, adesea despărțiți de familie, pe care reușesc să o vadă de maxim două ori pe an.

Prin această inițiativă, dorim să reunim familiile și românii să sărbătorească alături de cei dragi 100 de ani de la Marea Unire.

Proiectul inițiat de deputații PNL prevede că statul român va oferi în 2018, în perioada cuprinsă între 26 noiembrie și 9 decembrie, un transport gratuit, dus-întors, cu avionul, prin compania Tarom, pentru cei care sunt plecați în afara țării, dar și un drum dus-întors, pe calea ferată, pentru cei care lucrează în România, departe de familii.

Prin adoptarea acestei măsuri, statul român ar putea demonstra că este aproape de cetățenii săi, indiferent unde se află aceștia și că poate să-i aducă acasă pentru a sărbători împreună un moment important pentru noi toți, Centenarul Marii Uniri.

Deputat PNL Florin Roman


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea