Rămâi conectat

Actualitate

Delegaţie de lideri PSD din Transilvania la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Vicepreşedintele PSD al Camerei Deputaţilor, deputatul Valeriu Zgonea,  împreună cu o delegaţie de lideri PSD din Transilvania va fi prezentă în acest weekend la Alba Iulia, cu ocazia primei sesiuni a programului de formare Academia Social Democrată. Evenimentul este organizat de PES activists România şi PSD Alba, fiind destinat viitorilor şi actualilor aleşi locali ai PSD. Vicepreşedintele PSD va participa la mai multe întâlniri cu albaiulienii, împreună cu candidatul PSD la Primăria Alba Iulia, dr. Ioan Dîrzu. Invitaţii se vor alătura grupului de voluntari ai PSD Alba, prezenţi la acţiunea de plantare de puieţi din comuna Ciugud, condusă de primarul social democrat Gheorghe Damian.
Coordonatorul naţional al proiectului Academia Social Democrată, Victor Negrescu, ne-a declarat: „Programul nostru naţional de training este destinat tuturor membrilor şi simpatizanţilor de stânga din România, interesaţi în gestiunea mai eficientă a comunităţiilor locale. Am început ciclul de conferinţe la Alba Iulia deoarece conducerea PSD consideră că Transilvania şi mai ales judeţul Alba va da tonul schimbării politice în România”. La eveniment vor fi prezenţi peste o sută de participanţi din judeţele din Ardeal, iar printre traineri se numără profesori din partea Institutului Naţional Democrat (SUA) şi din partea Partidului Socialiştilor Europeni.
Adriana DURIGĂ


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele mâine, 7 decembrie 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

Avertisment al Autorității de Supraveghere Financiară: Ce se întâmpla cu polițele EuroIns mâine, 7 decembrie 2023 Polițele de asigurare emise de către Societatea Euroins Asigurare Reasigurare S.A. își vor înceta valabilitatea automat pe data de joi, 7 decembrie, conform anunțului făcut de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF). Un avertisment al ASF, menționează că toate polițele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare