Rămâi conectat

Economie

Dedeman deschide la Alba Iulia al doilea magazin din Centrul ţării şi al 25-lea din reţeaua naţională, pe 14 octombrie

Publicat

în

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, încheie anul 2011 cu deschiderea a două noi magazine.Primul dintre ele este inaugurat astăzi la Alba Iulia, fiind şi al 25-lea din reţeaua naţională.

 

După Cluj, Drobeta Turnu Severin şi Baia Mare, a venit rândul municipiului Alba Iulia să se numere printre oraşele în care Dedeman se dedică planurilor clienţilor săi. Aici am construit, cu o investiţie de 11 milioane de euro, un magazin cu 11.800 mp. suprafaţă de vânzare şi 288 de locuri de parcare.

Electrica Furnizare Discount

 

Din 14 octombrie, locuitorii din Alba Iulia şi împrejurimi vor avea la îndemână cele mai bune soluţii pentru planurile lor iar orice lucrare, indiferent de amploare sau bugetul alocat, va fi mult mai uşor de dus la bun sfârşit graţie gamei largi de produse, preţurilor competitive şi serviciilor auxiliare.

 

“Inaugurarea magazinului din Alba Iulia, oraş cu rezonanţă în istoria ţării noastre, continuă strategia de extindere la nivel naţional a reţelei de magazine Dedeman, în ritmul atent planificat şi susţinut de evoluţia pozitivă a companiei, evoluţie datorată preocupării noastre permanente de a ne îmbunătăţi gama de produse şi serviciile oferite clientilor.

Ne dorim ca magazinul nostru să devină cât mai curând destinaţia favorită a celor care construiesc, amenajează sau îşi decorează locuinţa, nu numai din oraşul Alba Iulia, ci şi din împrejurimi”, Dragoş Pavăl – Preşedinte.

 

Ca şi în celelalte magazine din reţea, şi la Alba Iulia clienţii noştri vor avea la dispoziţie peste 45.000 de produse, astfel structurate încât să ofere soluţii la toate problemele şi pentru toate buzunarele, atât pentru consumatorii casnici cât şi pentru profesionişti.

Proiectele tuturor vor deveni realitate cu ajutorul gamei variate de materiale de bază în construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, decoraţiuni interioare, electrocasncie şi electronice, utilaje, scule şi accesorii şi produse pentru grădină.

 

Pentru a veni şi mai mult în ajutorul celor care apelează la noi, am adus şi la Alba Iulia serviciile adiţionale precum livrarea mărfurilor la domiciliu, soluţii de finanţare, consultanţă gratuită, service în garanţie şi postgaranţie pentru centrale termice şi scule electrice, proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, retur produse.

 

Pe lângă spaţiul propriu-zis, produse şi servicii, Dedeman Alba Iulia înseamnă însă şi o echipă de 176 de angajaţi, bine pregătiţi şi dedicaţi, gata oricând să ofere o sugestie competentă şi să îi ajute pe clienţii noştri să facă cele mai bune alegeri pentru planurile lor.

 

Deschiderea magazinului din Alba Iulia va fi urmată, în scurt timp, de cea de-a cincea inaugurare din acest an, în Tulcea, care va duce mai aproape de îndeplinire strategia de creştere a cifrei de afaceri cu 10% faţă de anul trecut.

Acest model de deschidere a 4 – 5 unităţi pe an va fi păstrat şi în viitor pentru ca, până în 2015, Dedeman să atingă un număr de 45 de magazine în reţeaua naţională. (B.P.)

UPDATE:

La Alba Iulia, Dedeman vă aşteaptă să-i treceţi pragul

În prezenţa a numeroşi invitaţi din municipiul nostru şi din ţară, la Alba Iulia, Dedeman şi-a deschis porţile. La festivitate au luat parte, Dragoş Pavăl, preşedintele Companiei Dedeman, alături de alţi reprezentanţi ai firmei amintite, Mircea Hava – primarul municipiului Alba Iulia, Ion Dumitrel – preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Raul Tudoraşcu, subprefectul judeţului Alba, Paul Voicu şi Ioan Bogăţan – viceprimari ai municipiului nostru, Corneliu Orzea, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Alba şi mulţi alţii. Alături de Dragoş Pavăl s-au aflat campioni olimpici dintre care îi amintim doar pe Nicu Vlad şi Laura Badea. Adresându-se invitaţilor, Dragoş Pavăl, preşedintele Dedeman a amintit că are încredere în România şi în identificarea unor oportunităţi de afaceri aici, la noi acasă, unde există toate ingredientele necesare, oameni bine pregătiţi, dar şi resurse pentru a câştiga piaţa. „Am dovedit deja că este posibil ca o companie românească să concureze alături de mari firme de pe piaţă, noi devenind în timp lideri naţionali. Echipa managerială aşteaptă cu nerăbdare să îndrume clientul pentru a-şi găsi cele mai bune soluţii în decoraţiuni interioare sau construcţia unei locuinţe de la zero. De 20 de ani, facem eforturi şi suntem receptivi la cerinţele clienţilor. Mulţumim echipei Dedeman şi celor 176 colegi noi de aici, care s-au integrat în marea echipă Dedeman. Mulţumesc, de asemenea, constructorului, pentru că a demonstrat că se poate construi într-un timp scurt acest magazin”. Nu în ultimul rând, Dragoş Pavăl a mulţumit administraţiei locale, primarului Mircea Hava, pentru sprijinul acordat în acest proiect. La rândul său, primarul Hava s-a declarat încântat că, în această perioadă de criză, la Alba Iulia se investeşte. „Sunt bucuros că investiţia s-a făcut cu capital românesc, şi nu e vorba aici de naţionalism. Mulţumim firmei Dedeman că a investit la noi, îi urez succes şi afaceri bune!” Ion Dumitrel, preşedintele CJ Alba a subliniat că trebuie să ştim să apreciem valorile şi investiţiile noastre pentru că ele ne fac fericiţi. „E o mare onoare pentru Alba Iulia să aibă aici asemenea valori! Vă mulţumim că aţi ales Alba Iulia şi pentru ce o să faceţi aici şi în judeţ!” În continuare, Mircea Hava şi Dragoş Pavăl au tăiat panglica inaugurală a magazinului Dedeman, apoi a urmat o vizită în incinta complexului comecial. La final, invitaţii au gustat dintr-un impresionant tort ce purta inscripţia Dedeman. Aşadar, de astăzi, noul magazin, dedicat clienţilor săi, vă aşteaptă cu porţile larg deschise şi produse de calitate la preţuri avantajoase.
Adriana DURIGĂ

 

Publicitate

Economie

Făcut mereu exact așa cum trebuie, Fragedo este „Cea mai de încredere marcă de carne”, în topul încrederii acordate de părinți brandurilor care se adresează și copiilor, Forbes Brands for Kids

Publicat

în

Făcut mereu exact așa cum trebuie, Fragedo este „Cea mai de încredere marcă de carne”, în topul încrederii acordate de părinți brandurilor care se adresează și copiilor, Forbes Brands for Kids

București. 26 noiembrie 2021. Fragedo, brand emblemă al companiei TRANSAVIA, a fost desemnat „Cea mai de încredere marcă de carne” în cadrul evenimentului Summit Forbes Brands for Kids, ediția 2021. Premiile au fost acordate în baza studiului realizat de Forbes România și Institutul D&D Research care a investigat siguranța, calitatea și încrederea de care se bucură produsele care se adresează copiilor.

Fragedo, cel mai popular brand din categoria sa, a primit premiul pentru Cea mai de încredere marcă de carne, confirmând din nou că se află mereu în topul preferințelor consumatorilor români datorită calității sale, la cel mai înalt nivel, încă de la lansare.

„Pentru noi, la TRANSAVIA, fiecare copil este important și ne dorim ca ei să aibă toate condițiile ca să se dezvolte sănătos și armonios, iar o recunoaștere precum cea pe care FRAGEDO o primește odată cu premiul „Forbes #1 Brand for Kids la categoria Marcă de carne” înseamnă încă o confirmare că facem lucrurile exact așa cum trebuie. Încrederea de care ne bucurăm din partea consumatorilor, în special a părinților care includ puii Fragedo în alimentația copiilor lor, are la bază promisiunile pe care le ținem zi de zi: siguranța garantată și calitatea superioară a produselor noastre, gustul mereu același, onestitatea și transparența comunicării noastre”, afirmă Theodora Popa, Vicepreședinte TRANSAVIA.

Electrica Furnizare Discount

Făcut mereu exact așa cum trebuie, puiul Fragedo asigură consumatorilor mereu calitate premium. Hrăniți 100% cu cereale din fermele proprii TRANSAVIA, sunt apreciați pentru frăgezime și savoare de cei mai exigenți consumatori, având mereu același gust și aceeași calitate, cu valoare nutrițională superioară, indiferent în care dintre variante sunt aleși și gătiți de consumatori.

Strategia, de la bob la furculiță, consolidează poziția de lider de piață pe care TRANSAVIA o onorează cu produse de cea mai înaltă calitate, la standarde certificate de siguranță alimentară, fiind singurul producător care își crește singur toți puii în ferme proprii, de incubație și de creștere, folosind hrană vegetală provenită din cele 10 000 de hectare cultivate prin divizia proprie de ferme vegetale.

În cadrul evenimentului Summit Forbes Brands for Kids au fost dezbătute subiecte de actualitate ce țin de alimentație, îngrijire, sănătate și stil de viață și au fost premiate brandurile care excelează în termenii responsabilității și ai adecvării la cerințele familiei românești contemporane.

Citește mai mult

Economie

În cartierul Ampoi din Alba Iulia au fost identificate multiple probleme la punctele de colectare a deșeurilor (P)

Publicat

în

Începând cu 1 decembrie 2021 Asocierea RER Vest-RETIM preia colectarea și transportul deșeurilor municipale din Alba Iulia. Pentru a cunoaște situația reală din teren și în vederea pregătirii temeinice, reprezentanții asocierii efectuează verificări la punctele de colectare, operate încă de actualul salubrist.

Astfel, în cursul dimineții de 25 noiembrie 2021 au fost realizate monitorizări în cartierul Ampoi din Alba Iulia, atât la platformele din zonele de blocuri, cât și la case individuale. Din păcate, la aproape toate cele 35 puncte de colectare verificate au fost găsite multiple probleme. Acest lucru demonstrează că sistemul actual nu este funcțional, fiind identificate în special multe deșeuri abandonate lângă containere.

Câteva adrese cu probleme deosebite:

Electrica Furnizare Discount

-Strada Livezii, nr. 46 și 71
-Strada Orizontului, nr 8
-Strada Ampoiului, nr 4
-Strada Arieșului, nr. 9
-Strada Emil Racoviță, nr 54

Pe lângă platformele de la blocuri au fost verificate și pubelele negre de la zona de case de pe Strada Tudor Vladimirescu, pentru care astăzi a fost zi de colectare.

Galerie foto completă de la toate punctele poate fi consultată aici https://drive.google.com/drive/folders/1dP89A3beEkI0F5o3SOyAqDMOXu_KcuJ4?usp=sharing

Principalele neconformități constatate atât la blocuri, cât și la case sunt următoarele:

-Deșeurile sunt colectate amestecat (nu se face colectare separată)
-Depuneri masive de deșeuri de la agenți economici (aceștia trebuie să contracteze separat servicii de salubrizare și să nu depună în containerele dedicate populației)
-Deșeuri vegetale – frunze, crengi depozitate în sau lângă containere
-Abandon de deșeuri voluminoase– canapele, saltele și alte obiecte voluminoase
-Ambalaje voluminoase abandondate lângă containere (nestrivite, nepliate).

Pentru a își forma o imagine fidelă despre situația din teren, companiile RER Vest și RETIM vor monitoriza în continuare toate punctele din zona care umează a fi preluată la colectare. Toate situațiile identificate vor fi comunicate publicului și instituțiilor publice următoare: Primăria Alba Iulia, ADI Salubris Alba și Garda de Mediu Alba.

În cursul zilei de astăzi, 25 noiembrie, va fi finalizată operațiunea de dotare a punctelor de colectare de la blocuri cu containerele noului operator. Astfel, la blocuri vor fi disponibile un total de 764 containere în total, din care:

-398 containere negre – pentru deșeuri reziduale
-122 containere galbene – pentru deșeuri din plastic și metal
-122 containere albastre – pentru hârtie și carton
-122 containere verzi – pentru ambalaje din sticlă.

ATENȚIE LA NOILE PROGRAME DE COLECTARE! Odată cu intrarea în operare, 01 decembrie 2021, se modifică zilele de colectare la platformele de la blocuri. Mai jos este noul program pe zile și tipuri de containere:

Reprezentanții Asocierii RER Vest-RETIM vor continua sa informeze atât cetățenii, cât și instituțiile publice despre starea colectării până la data preluării efective a serviciului, 01 decembrie 2021.

Citește mai mult

Economie

Comunicat de presă: SOTO MANUFACTURING SRL – informează privind finalizarea activităților în proiectul “Dezvoltarea firmei S.C. SOTO MANUFACTURING S.R.L. prin achiziționarea de echipamente performante”

Publicat

în

Comunicat de presă

Privind finalizarea activităților în proiectul “Dezvoltarea firmei S.C. SOTO MANUFACTURING S.R.L. prin achiziționarea de echipamente performante” începând cu data semnării contractului de finanțare 01.06.2019 și pâna la data de 30.11.2021.

Electrica Furnizare Discount

Proiectul “ Dezvoltarea firmei S.C. SOTO MANUFACTURING S.R.L. prin achiziționarea de echipamente

performante” finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020  este implementat de către  SOTO MANUFACTURING SRL și are o valoare totală de 1,013,816.51 lei, din care 661,635.28 lei reprezintă finanțare nerambursabilă.  Programul Operațional Regional 2014-2020 este implementat la nivel național de către Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect.

În urma implementării, prin activitățile realizate în proiect, s-au realizat următoarele:

–  Achiziționarea echipamente de productie: Centru CNC vertical de frezare cu 5 axe -1 buc; Strung orizontal-1 buc.

–  S-au creat 5 noi locuri de muncă din care un loc de munca din categoriile defavorizate,

Impactul proiectului la nivelul localității/regiunii este dat de faptul că prin această investiție societatea comercială va putea efectua operatiuni de mecanica generalain timpi optimi si la un nivel calitativ superior; acestea contribuind la dezvoltarea caracterului inovativ al activitatii prin imbunatatirea procesului de productie, avand la baza rezultatele unor tehnologii de ultima generatie, determinând prin noile contracte reinvestirea resurselor financiare încasate în comunitatea locală aducând în felul acesta un aport la dezvoltarea acesteia, si implicit, la crearea de noi locuri de munca.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare