Rămâi conectat

Economie

Dedeman deschide la Alba Iulia al doilea magazin din Centrul ţării şi al 25-lea din reţeaua naţională, pe 14 octombrie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dedeman, lider naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, cu capital 100% românesc, încheie anul 2011 cu deschiderea a două noi magazine.Primul dintre ele este inaugurat astăzi la Alba Iulia, fiind şi al 25-lea din reţeaua naţională.

 

După Cluj, Drobeta Turnu Severin şi Baia Mare, a venit rândul municipiului Alba Iulia să se numere printre oraşele în care Dedeman se dedică planurilor clienţilor săi. Aici am construit, cu o investiţie de 11 milioane de euro, un magazin cu 11.800 mp. suprafaţă de vânzare şi 288 de locuri de parcare.

 

Din 14 octombrie, locuitorii din Alba Iulia şi împrejurimi vor avea la îndemână cele mai bune soluţii pentru planurile lor iar orice lucrare, indiferent de amploare sau bugetul alocat, va fi mult mai uşor de dus la bun sfârşit graţie gamei largi de produse, preţurilor competitive şi serviciilor auxiliare.

 

“Inaugurarea magazinului din Alba Iulia, oraş cu rezonanţă în istoria ţării noastre, continuă strategia de extindere la nivel naţional a reţelei de magazine Dedeman, în ritmul atent planificat şi susţinut de evoluţia pozitivă a companiei, evoluţie datorată preocupării noastre permanente de a ne îmbunătăţi gama de produse şi serviciile oferite clientilor.

Ne dorim ca magazinul nostru să devină cât mai curând destinaţia favorită a celor care construiesc, amenajează sau îşi decorează locuinţa, nu numai din oraşul Alba Iulia, ci şi din împrejurimi”, Dragoş Pavăl – Preşedinte.

 

Ca şi în celelalte magazine din reţea, şi la Alba Iulia clienţii noştri vor avea la dispoziţie peste 45.000 de produse, astfel structurate încât să ofere soluţii la toate problemele şi pentru toate buzunarele, atât pentru consumatorii casnici cât şi pentru profesionişti.

Proiectele tuturor vor deveni realitate cu ajutorul gamei variate de materiale de bază în construcţii, gresie şi faianţă, instalaţii termice, instalaţii sanitare, instalaţii electrice, mobilă, decoraţiuni interioare, electrocasncie şi electronice, utilaje, scule şi accesorii şi produse pentru grădină.

 

Pentru a veni şi mai mult în ajutorul celor care apelează la noi, am adus şi la Alba Iulia serviciile adiţionale precum livrarea mărfurilor la domiciliu, soluţii de finanţare, consultanţă gratuită, service în garanţie şi postgaranţie pentru centrale termice şi scule electrice, proiectare băi şi bucătării, mixare vopsele, comenzi speciale, confecţionare perdele, retur produse.

 

Pe lângă spaţiul propriu-zis, produse şi servicii, Dedeman Alba Iulia înseamnă însă şi o echipă de 176 de angajaţi, bine pregătiţi şi dedicaţi, gata oricând să ofere o sugestie competentă şi să îi ajute pe clienţii noştri să facă cele mai bune alegeri pentru planurile lor.

 

Deschiderea magazinului din Alba Iulia va fi urmată, în scurt timp, de cea de-a cincea inaugurare din acest an, în Tulcea, care va duce mai aproape de îndeplinire strategia de creştere a cifrei de afaceri cu 10% faţă de anul trecut.

Acest model de deschidere a 4 – 5 unităţi pe an va fi păstrat şi în viitor pentru ca, până în 2015, Dedeman să atingă un număr de 45 de magazine în reţeaua naţională. (B.P.)

UPDATE:

La Alba Iulia, Dedeman vă aşteaptă să-i treceţi pragul

În prezenţa a numeroşi invitaţi din municipiul nostru şi din ţară, la Alba Iulia, Dedeman şi-a deschis porţile. La festivitate au luat parte, Dragoş Pavăl, preşedintele Companiei Dedeman, alături de alţi reprezentanţi ai firmei amintite, Mircea Hava – primarul municipiului Alba Iulia, Ion Dumitrel – preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Raul Tudoraşcu, subprefectul judeţului Alba, Paul Voicu şi Ioan Bogăţan – viceprimari ai municipiului nostru, Corneliu Orzea, preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Alba şi mulţi alţii. Alături de Dragoş Pavăl s-au aflat campioni olimpici dintre care îi amintim doar pe Nicu Vlad şi Laura Badea. Adresându-se invitaţilor, Dragoş Pavăl, preşedintele Dedeman a amintit că are încredere în România şi în identificarea unor oportunităţi de afaceri aici, la noi acasă, unde există toate ingredientele necesare, oameni bine pregătiţi, dar şi resurse pentru a câştiga piaţa. „Am dovedit deja că este posibil ca o companie românească să concureze alături de mari firme de pe piaţă, noi devenind în timp lideri naţionali. Echipa managerială aşteaptă cu nerăbdare să îndrume clientul pentru a-şi găsi cele mai bune soluţii în decoraţiuni interioare sau construcţia unei locuinţe de la zero. De 20 de ani, facem eforturi şi suntem receptivi la cerinţele clienţilor. Mulţumim echipei Dedeman şi celor 176 colegi noi de aici, care s-au integrat în marea echipă Dedeman. Mulţumesc, de asemenea, constructorului, pentru că a demonstrat că se poate construi într-un timp scurt acest magazin”. Nu în ultimul rând, Dragoş Pavăl a mulţumit administraţiei locale, primarului Mircea Hava, pentru sprijinul acordat în acest proiect. La rândul său, primarul Hava s-a declarat încântat că, în această perioadă de criză, la Alba Iulia se investeşte. „Sunt bucuros că investiţia s-a făcut cu capital românesc, şi nu e vorba aici de naţionalism. Mulţumim firmei Dedeman că a investit la noi, îi urez succes şi afaceri bune!” Ion Dumitrel, preşedintele CJ Alba a subliniat că trebuie să ştim să apreciem valorile şi investiţiile noastre pentru că ele ne fac fericiţi. „E o mare onoare pentru Alba Iulia să aibă aici asemenea valori! Vă mulţumim că aţi ales Alba Iulia şi pentru ce o să faceţi aici şi în judeţ!” În continuare, Mircea Hava şi Dragoş Pavăl au tăiat panglica inaugurală a magazinului Dedeman, apoi a urmat o vizită în incinta complexului comecial. La final, invitaţii au gustat dintr-un impresionant tort ce purta inscripţia Dedeman. Aşadar, de astăzi, noul magazin, dedicat clienţilor săi, vă aşteaptă cu porţile larg deschise şi produse de calitate la preţuri avantajoase.
Adriana DURIGĂ

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Finanţare din fonduri europene de 400.000 de euro/fermă pentru utilaje noi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR) se pregăteşte să lanseze o nouă măsură de finanţare cu fonduri europene pentru fermierii care vor să-şi cumpere utilaje noi. Sprijinul urmează să fie de maximum 400.000 de euro/fermă. Potrivit declaraţiei secretarului de stat în MADR, Sorin Moise, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea