Rămâi conectat

Curier Județean

De Ziua Mondială a Apei, porţi deschise la Sucursala de Apă Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ca în fiecare an, pe 22 martie, şi de această dată Sucursala de Apă Cugir organizează „Ziua porţilor deschise”, eveniment prilejuit de Ziua Mondială a Apei la care sunt invitaţi să ia parte toţi cei care doresc să viziteze staţia de preparare de pe Râul Mare sau sediul administrativ al unităţii.
Potrivit d-lui. ing. Mircea Trifan, şef secţie la  SC APĂ CTTA Sucursala Cugir, conducerea unităţii este pregătită să primească vizitatorii şi să le ofere informaţiile necesare în legătură cu activitatea şi dezvoltarea firmei.  În acest sens, operatorul local de apă a împărţit în cursul zilei de joi, 21 martie, cetăţenilor urbei, pliante conţinând informaţii cu referire la prezentarea firmei,  activitatea acesteia, precum şi politica de investiţii în domeniul reabilitării infrasrtructurii de apă.
„Deşi, cei care şi-au exprimat dorinţa de a vizita obiectivele amintite sunt elevi ai unor şcoli din oraş, porţile sunt deschise pentru toată lumea care doreşte să stea de vorbă cu noi, să vadă ce am realizat, sau să ne cunoască mai bine”, a dorit să precizeze Mircea Trifan.
Conform unor informaţii, elevii unităţilor de învăţământ care şi-au arătat intenţia de a vizita operatorul de apă sunt de la Colegiul Naţional,,David Prodan”, Şcoala Gimnazială nr. 3, respectiv Şcoala Generală Vinerea, transportul acestora la barajul de pe Râul Mare fiind asigurat de către SC APĂ CTTTA -Sucursala Cugir.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea