Rămâi conectat

Politică Administrație

De ce a demisionat Alin Ignat din PNL: ”Singurul meu regret este că nu am plecat mai devreme din mocirla care cu tupeu își spune încă PNL”

Ziarul Unirea

Publicat

în

De ce a demisionat Alin Ignat din PNL: ”Singurul meu regret este că nu am plecat mai devreme din mocirla care cu tupeu își spune încă PNL”

La câteva ore de când a confirmat oficial că a demisionat din PNL, Alin Ignat a anunțat printr-o postare pe rețelele de socializare și motivele care au stat la baza deciziei sale.

Citește și: Deputatul Alin Ignat și-a dat demisia din PNL Alba. Care au fost motivele

”Nu suntem toți la fel. Am demisionat din PNL și de la speranța că oamenii buni mai au șanse în fața imposturii și mediocrității instalate în vârful partidului.

Modul securist în care actuala conducere a PNL Alba a înțeles să întocmească listele pentru Parlamentul României, ignorând propriile criterii și depășind orice limită a bunului simț, a fost doar ultima dovadă că acest partid și-a pierdut absolut toate reperele.

De la sondajele de opinie și realizările pentru comunitate, până la comunicarea publică, discurs, imaginea, experiența și expertiza candidaților, partidul dus în derivă de Ion Dumitrel și compania a călcat în picioare tot ce el însuși a cerut de la competitorii înscriși în cursă. În locul criteriilor drepte și al votului liber, imaginația strâmbă a unui șef de partid a născut.. variante de liste și un ordin pe unitate. Jignitor pentru orice om cu un dram de inteligență în dotare.

În fața decenței, a seriozității și a rezultatelor evidente, cea mai slabă conducere a PNL Alba din ultimii 30 de ani a ridicat la rang de virtute traseismul, impostura, servilismul și mediocritatea, votând la comandă oameni din guvernele lui Dragnea, primari în conflict de interese și promotori ai AUR și iluștri necunoscuți, aghiotanți ai unui edil prea devreme umflat cu apucături de baron pesedist.

Bilanțul activității mele este public și transparent. Am lăsat urme bune pentru oameni în funcțiile prin care am trecut, de la cele de secretar de stat la Muncă, la consilier de stat la Cancelaria Prim-Ministrului, până la cea de deputat de Alba.

Toate, dar toate ocupate cu puternica opoziție a lui Ion Dumitrel și a camarilei sale, dușmanii competenței în politică.

Nu regret că nu ocup un loc pe lista PNL la parlamentare. Nu aveam ce să caut în acea oaste de strânsură. Singurul meu regret este că nu am plecat mai devreme din mocirla care cu tupeu își spune încă PNL.

Colegilor de bună credință și de bună calitate din partid le mulțumesc pentru colaborarea din ultimii 18 ani și le doresc să se trezească la realitate mai repede decât am făcut-o eu. Cu “lideri” după chipul și asemănarea impostorilor Ciucă și Dumitrel, Partidul Național Liberal se sinucide repede și sigur.

Oamenilor din Alba care cred în mine, în valorile și principiile pentru care lupt și de la care nu m-am abătut un milimetru vreodată, în decență și verticalitate, oamenilor care trăiesc realitatea de care s-au rupt partidele vechi, le mulțumesc pentru încredere și îi asigur că vor avea în mine o alternativă pe buletinul de vot la alegerile parlamentare.

Ne cred pe toți proști. Mare greșeală. Nu pot ei fenta cât puteți voi vota.

vem treabă de făcut”, a scris Alin Ignat pe pagina personală de Facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
2 Comentarii

Un comentariu

  1. Avatar

    Georgel

    29 august 2024 la 18:42

    Mda..acum atunci cu apa,dar ai profitat de privilegiile de parlamentar,și vei profită de pensia( nemeritat de mare,zic eu) de parlamentar Sunteți o apă și pământ poluat toți!!

  2. Avatar

    Ali Kimiku

    29 august 2024 la 18:46

    Dumitrel și Fulea…bocluc..nu Fulea popularul…unii uita câ vine timpul sa plece.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Organizația de Management al Destinației Turistice, soluție pentru dezvoltarea turismului la Alba Iulia: Structură asociativă non-profit, între mediul public și cel privat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Organizația de Management al Destinației Turistice, soluție pentru dezvoltarea turismului la Alba Iulia: Structură asociativă non-profit, între mediul public și cel privat La Alba Iulia va fi înființată Organizația de Management al Destinației Turistice, o structură non-profit între mediul public și cel privat, privită ca o soluție pentru dezvoltarea turismului în municipiu. Inițiativa primarului Gabriel […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea