Rămâi conectat

Ştirea zilei

De astăzi, intră în vigoare majorarea alocațiilor pentru copii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Începând de astăzi intră în vigoare majorarea alocaţiilor, însă abia din luna mai copiii vor beneficia efectiv de majorare.

Acestea vor fi de 300 de lei pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani sau până la 3 ani în cazul copiilor cu dizabilități și 150 de lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 și 18 ani, precum și pentru tinerii care au împlinit vârsta de 18 ani și urmează cursurile învățământului liceal sau profesional.

De asemenea, alocația va fi de 300 de lei și pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 18 ani în cazul celor cu dizabilități. Peste 3,6 milioane de copii din toată țara primesc alocații de la stat.

Alocația mărită va putea fi scoasă de la bancomat în data de 8 mai. Ordonanţa de urgenţă privind majorarea alocaţiilor copiilor a fost adoptată în februarie de Guvern.

Sursa: stiritvr.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Accident ÎNFIORĂTOR pe DJ705: Cinci persoane au DECEDAT după ce un șofer de 22 de ani din Geoagiu a intrat cu mașina într-un cap de pod

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident ÎNFIORĂTOR pe DJ705: Cinci persoane au DECEDAT după ce un șofer de 22 de ani din Geoagiu a intrat cu mașina într-un cap de pod Un accident rutier a avut loc duminică noaptea pe DJ705. Cinci persoane au murit după ce un șofer de 22 de ani din Geoagiu a intrat cu mașina într-un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea