Rămâi conectat

Actualitate

Darius Iacşa a plecat la Industria Galda de Jos

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Dariuş Iacşa, omul bun la toate din curtea liderului Seriei a 2-a din Liga a V-a, vicepreşedinte, organizator de competiţii etc, s-a despărţit recent de cei de la Decebal Cricău şi a ajuns la… Industria Galda de Jos, gruparea situată la finalul turului pe locul al treilea în aceeaşi serie, la doar trei puncte distanţă de cricăuani, respectiv viceliderul Şoimii Ciumbrud.
„Am colaborat foarte bine cu toţi cei care au fost implicaţi în activitatea echipei Decebal Cricău dar din motive personale am ales să-mi dau demisia şi să merg la formaţia din Galda de Jos. Vreau să mulţumesc Primăriei comunei Cricău pentru lucrurile bune realizate împreună, conducerii echipei, stafului tehnic şi nu în ultimul rând jucătorilor. Sunt un om profesionist şi sper să îmi fac treaba cât de bine şi la formaţia din Galda împreună cu domnul primar Romulus Raica şi cu cei din anturajul Industriei Galda de Jos”, a precizat  Darius Iacşa. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe ţări europene: Anunțul CFR Călători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe ţări europene: Anunțul CFR Călători CFR Călători a anunțat joi că se acordă reduceri de 20% în perioada 4 – 18 iulie celor care cumpără Interrail Global Pass sau One Country Pass, abonamente pentru călătorii cu trenul în ţările europene, cu valabilitate începând din 1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea