Rămâi conectat

Sport

Dansatorii de la “Life is Dance” Alba Iulia – trei titluri de campioni naționali și alte 5 distincții de argint, la Campionatul Național de Clase!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Recent, la Baia Mare, a avut loc unul dintre cele mai așteptate concursuri de dans sportiv din România, Campionatul Național de Clase, concurs în cadrul căruia reprezentanții clubului “Life is Dance” Alba Iulia au reușit rezultate excepționale: 3 titluri de campioni naționali, alte 5 titluri de vicecampioni naționali și încă două clasări în finală.

A fost o competiție de anvergură, cu peste 1200 de sportivi ce s-au întrecut pe două ringuri de concurs și 40 de arbitri, organizată sub egida Ministerului Sportului, FRDS, Consiliului Județean Maramureș și Primăriei Baia Mare.

A fost un weekend de excepție pentru noi, suntem foarte mândri pentru realizările sportivilor și considerăm că munca și implicarea nu rămân niciodată nerăsplătite. Să nu uităm că în spatele celor câteva minute prezentate pe ringul de dans se ascund multe ore de muncă, concentrare și de cele mai multe ori sacrificii”, a precizat Bianca Ionescu (“Life is Dance” Alba Iulia).

Rezultate:

*campioni naționali: David Orzeiu și Ioana Țipțer, la Clasa C 12-13 ani Standard, Mirel Moroșan și Maria Dobra, la Clasa C 16-18 ani Latino; Paul Degan și Denisa Pașca, la  Clasa B 19-35 ani;

*vicecampioni naționali: Lukas Orzeiu și Maya Urs, la Clasa E 10-11 ani; Robert Pitea și Diana Dicu, la Clasa E 16-18 ani Standard; Bogdan Dobra și Beatrice Urs, la Clasa D 14-15 ani; Bogdan Balea și Diana Tima, la Clasa D 16-18 Standard; Marius Henegar (Fantasy Dance Cisnădie) și Gabriela Țipțer (Life is Dance), la Clasa A 16-18 ani Latino;

*finale: Flavius Giosan și Adelina Bonte, locul 4 la Clasa D 14-15 ani, Robert Pitea și Diana Dicu, locul 6 la Clasa C 16-18 ani Latino.

Suntem mândri pentru toți cei care au reprezentat clubul, chiar dacă nu au ajuns în finale și îi încurajăm cu drag să nu renunțe, să se ambiționeze, iar în competițiile viitoare să demonstreze ce pot cu adevărat. Rezultatele sunt relative și, da, ne aduc un plus de satisfacție, dar cel mai mult ne bucurăm când vedem copii și tineri care își urmează pasiunea și se bucură de proces, experiență și dans în sine. Îi felicităm asadar și pe Ionuț Vîrciu și Alexia Sabău, locul 18 la Clasa D 14-15 ani; David Seneșan și Alexandra Furdui, locul 17 la Hobby 6-9 ani; David Herman și Sofia Manciu, locul 19 la Hobby 10-11 ani; Mihail Grapa și Antonia Costea, locul 14 la Hobby 12-13 ani, Mihnea Acatrinei și Ariana Bumb, locul 7 la Hobby 14-15 ani, Ne bucurăm că «Life is Dance» a reprezentat din nou la nivel înalt municipiul Alba Iulia și că ne-am preezntat și în acest an bine pregătiți”, a încheiat Bianca Ionescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea