Rămâi conectat

Politică Administrație

Daniel Zdrânc: ”Skatepark-ul din Alba Iulia, o investiție foarte scumpă și inutilă. Acum doi ani primarul Hava spunea că o să coste 90.000 de euro”

Ziarul Unirea

Publicat

în

În opinia social-democratului albaiulian Daniel Zdrânc, skatepark-ul inaugurat recent în municipiu este o investiție inutilă, care ar putea avea soarta parcării din centrul municipiului – să rămână aproape neutilizat. De asemenea, costurile construcției – 600.000 de euro – sunt exagerate, în condițiile în care, în urmă cu doi ani, primarul municipiului, Mircea Hava, declara într-o ședință a Consiliului Local că investiția este de numai 90.000 de euro.

Daniel Zdranc03”Proaspăt inauguratul skatepark este, după părerea mea, o investiție inutilă de 600.000 de euro. Aș vrea să vă aduc aminte că la o ședință de Consiliu Local de acum doi ani, în momentul în care era în discuție problema skatepark-ului, am văzut că era previzionată o sumă de 900.000 de euro și l-am întrebat pe domnul primar de ce costă atât de mult. El mi-a răspuns: <<vedeți că ați greșit, este vorba de 90.000 de euro>>. Deci la acel moment nici dânsul nu știa că skatepark-ul o să coste o asemenea sumă. Am văzut acum, la finalizare, că a costat peste 600.000 de euro. Părerea mea este că, la momentul de față, în municipiu avem multe probleme legate de infrastructură – de alimentări cu apă, de drumuri peticite sau drumuri neasfaltate – și noi facem investiții din punctul meu de vedere inutile, într-un skatepark. Și o să vedem, poate că o să fie ca și parcarea cu plată din centru, care stă goală. Timpul o să ne spună asta”, a declarat Daniel Zdrânc. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea