Rămâi conectat

Politică Administrație

Dan Șova nu este speriat de Hava și Atanasiu. Ce așteptări are de la Dîrzu și compania la alegerile prezidențiale

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Dirzu, Dan Sova05Purtătorul de cuvânt al PSD Dan Șova are așteptări mari de la organizația din Alba. Fostul ministru a venit astăzi la Alba Iulia și a spus că se așteaptă ca PSD să ocupe prima poziție în primul tur de scrutin al alegerilor prezidențiale, chiar dacă i s-a amintit scorul europarlamentarelor (73 de voturi în plus pentru PDL) și respectiv, fuziunea cu PNL.    

”Eu aștept să câștigăm în județul Alba și nu este un răspuns de om politic, ci unul de bun simț. În primul rând cetățenii din Alba cred că realizează că deși nu au votat cu alianța de guvernare, nici la alegerile europarlamentare, nu ne-au dat votul lor majoritar, totuși noi ne-am aplecat asupra zonei fără să ținem cont de vot. Nu spunem acum, v-am dat ceva, vrem să ne recompensați, nu! Este vorba despre o atitudine, aici noi votăm un om, nu stânga sau dreapta”, a declarat Dan Șova.

La începutul conferinței de presă Șova a amintit două proiecte realizate de guvernarea PSD, pentru județul Alba.

”Județul Alba a beneficiat din partea premierului Victor Ponta de o atenție deosebită și mi-aș permite să reamintesc doar două proiecte pe care le-am realizat în timpul mandatului de premier. Și mă refer la investiția Mercedes de la Sebeș, care nu ar fi fost posibilă fără contribuția importantă a doi oameni: Victor Ponta și primarul Sebeșului și de asemenea la Autostrada Sebeș-Turda. Am repetat, a fost o idee a lui Victor Ponta ca modalitate de dezvoltare a zonei și ca legare a  autostrăzii Transilvania de Coridorul patru. A fost întotdeauna o atenție deosebită care s-a acordat județului Alba”, a precizat Dan Șova.

Alegerile prezidențiale se desfășoară în 2 și 16 noiembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea