Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 8 decembrie 2019, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conform prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), valabilă până pe 8 decembrie, după câteva zile cu vremea bună, scad din nou temperaturile iar ploile vor cuprinde majoritatea regiunilor. Începând cu 1 decembrie, data când începe iarna în calendar, se va face tot mai frig. La munte sunt anunţate ninsori.

Minus 3 grade în Transilvania

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Vremea va fi mai caldă decât în mod normal până pe 29 noiembrie, când în medie se vor înregistra temperaturi maxime de 11…12 grade. În intervalul 30 noiembrie-4 decembrie, procesul de răcire treptată va conduce la o medie a temperaturilor maxime de 3 grade. Ulterior, această medie va fi în creştere şi va atinge 6 grade pe 8 decembrie. Regimul termic nocturn va fi până pe 30 noiembrie de valori medii în jurul a 3 grade, valori mai ridicate decât cele normale.

Începând cu data de 1 decembrie, vremea se va răci, astfel că temperaturile minime se vor încadra, în medie, între -3 şi 0 grade. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor, predominant sub formă de ploaie va fi în creştere începând cu data de 27 noiembrie.

Minus 6 grade la munte

Şi la munte, până pe 28 noiembrie vremea se va încălzi treptat, astfel încât temperaturile maxime vor ajunge, în medie, la 7 grade. Începănd cu data de 29 noiembrie şi până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade, iar media temperaturilor maxime va oscila între -2 şi 2 grade.

Minimele termice se vor situa, în medie, între -1 şi 2 grade în prima săptămână, iar după data de 1 decembrie şi până în ultima zi a intervalului de prognoză, între -6 şi -2 grade. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor în general slabe va fi în creştere începând cu data de 28 noiembrie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce facem cu ouăle vopsite rămase după Paște: Cât timp sunt sigure pentru consum

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce facem cu ouăle vopsite rămase după Paște: Cât timp sunt sigure pentru consum Ouăle fierte și vopsite de Paște pot fi păstrate fără coajă până la 4 zile, iar cele decojite sau umplute – până la 48 de ore în frigider. Le puteți folosi în salate, gustări sau puteți face o tartă italiană de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea