Rămâi conectat

Actualitate

Cum va fi VREMEA până în 11 august 2019, în Transilvania și la munte. ANM a publicat prognoza meteo pentru următoarele 2 săptămâni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pentru următoarele 2 săptămâni (29 iulie-11 august), în primele zile de prognoză vremea va fi caldă, cu valori de până la 32 de grade Celsius, după care va urma o scădere a temperaturilor în următoarele 4 zile. În a doua săptămână de prognoză, nu vom avea variații termice semnificative, însă ne vom confrunta cu perioade de instabilitate atmosferică, după cum reiese din prognoza ANM.

În Transilvania

Media temperaturilor maxime va fi în creștere până la 31…32 de grade în datele de 30 și 31 iulie, apoi, în următoarele patru zile va scădea cu aproximativ 6 grade, vremea devenind răcoroasă.

În cea de a doua săptămână de prognoză, maximele termice nu vor mai avea variații semnificative și se vor situa, în medie, între 25și 28 de grade. Media minimelor termice va atinge un maxim de 17 grade, în dimineața zilei de 1 august și un minim în dimineța de 5 august, când se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar ulterior se va menține în jurul a 13 grade până la sfârșitul celor două săptămâni.

Vor mai fi manifestări sprecifice instabilității atmosferice, îndeosebi în intervalele 31 iulie-4 august și 6-9 august.

La munte

Media valorilor termice maxime se va situa între 15 grade pe 4 august și 21de grade în 30 și 31 iulie, iar cea a temperaturilor minime, va fi cuprinsă între 7 grade în dimineața zilei de 5 august și 13 grade în primele trei dimineți ale intervalului celor două săptămâni.

Vor fi intervale cu manifestări specifice instabilității atmosferice aproape în fiecare zi a intervalului de prognoză.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Două orașe din Alba, pe lista localităților din România care ar putea să dispară, fiind transformate în simple comune

Ziarul Unirea

Publicat

în

Două orașe din Alba, pe lista localităților din România care ar putea să dispară, fiind transformate în simple comune Două orașe din Alba se află pe lista localităților din România care ar putea să dispară, fiind transformate în simple comune din cauza „exodului” tinerilor spre marile orașe. Depopularea orașelor din România a devenit o preocupare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea