Rămâi conectat

Curier Județean

Cum va fi vremea de Paște în Alba: Temperaturi în creștere și ploi slabe cantitativ la nivel local

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În județul Alba temperaturile maxime prognozate pentru următoarele zile se vor încadra între 18 și 22 de grade Celsius și ne putem aștepta la precipitații slabe cantitativ în unele zone, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie.

Pe timpul nopții vremea se menține destul de rece, valorile minime situându-se în jurul a 8 grade în zonele mai joase și 4-5 grade la munte.

Se așteaptă ploi slabe în special în zilele de vineri și sâmbătă urmând ca duminică cerul să se însenineze treptat. Luni, în a doua zi de Paște sunt prognozate temperaturi de până la 27 de grade în jurul amiezii și minime până la 8 grade în timpul nopții. Începând din noaptea de luni spre marți, își vor face apariția din nou ploile care vor continua aproape pe tot parcursul săptămânii viitoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea