Rămâi conectat

Politică Administrație

Cum comentează Cristian Ghinea sondajul în care are doar 2% în intențiile de vot: Am picat un examen pe care nu l-am dat, n-am vrut să-l dau

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a spus că se simte bizar când este întrebat despre sondajul comandat de PNL, în care are doar 2% în intențiile de vot, și pare că a picat un examen pe care nu l-a dat și nu a vrut să-l dea.

Ghinea02Cristian Ghinea a fost provocat, luni, la Alba Iulia, să comenteze rezultatele sondajului făcut la comanda PNL, în care miniştrii tehnocraţi au obţinut scoruri mici, el având doar 2% în intențiile de vot.

”Mi-am propus să nu mai comentez chestiuni politice pentru că tot ce spun eu poate fi interpretat. În cazul acesta mă simt așa, ușor bizar, pare că am picat un examen pe care nu l-am dat, n-am vrut să-l dau și nu m-a întrebat nimeni dacă vreau să-l dau. Aceste sondaje care apar pe surse, și eu primesc întrebări, mă pun într-o situație foarte bizară pentru că repet, nu m-a întrebat nimeni dacă vreau și simt că am eșuat în ceva, dar nu e clar în ce”, a spus Ghinea, în cadrul unei conferințe de presă, susținută la Primăria Alba Iulia.

Surse din PNL au declarat pentru MEDIAFAX că miniştrii tehnocraţi au obţinut scoruri mult mai mici decât Dacian Cioloş în sondajele comandate de PNL.

Potrivit unor surse, ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a fost cotat cu 9%, la fel ca vicepremierul Vasile Dîncu, în timp ce ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea şi ministrul Muncii, Dragoş Pîslaru au doar 2%, iar vicepremierul Costin Borc 1%. De asemenea, la întrebarea care este ministrul pe care îl apreciaţi cel mai mult, 46% au răspuns niciunul.

Premierul Dacian Cioloş ar avea în jur de 43% din intenţiile de vot în sondajul pentru Bucureşti şi 30% în sondajul naţional, au mai declarat surse din PNL.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizare la Școala Gimnazială Ciuruleasa: Sală de sport dotată cu echipamente noi. Licitația de peste 40.000 de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizare la Școala Gimnazială Ciuruleasa: Sală de sport dotată cu echipamente noi. Licitația de peste 40.000 de lei lansată pe SEAP Administrația comunei Ciuruleasa, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea sălii de sport a școlii gimnaziale. Citește și: Modernizarea infrastructurii digitale a Școlii Gimnaziale „Ioan Maiorescu” din Bucerdea Grânoasă. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea