Cum afli care este caracterul unei persoane, după forma unghiilor?
Aspectul mâinilor unei persoane îți poate da informații despre stilul de viață pe care aceasta îl duce și de grija pe care o are pentru propria-i persoană, iar forma unghiilor poate arăta multe lucruri despre caracterul său, spun sociologii.
Unghii dreptunghiulare şi lungi: persoană sociabiă, iubeşte experienţele noi şi îi place să înveţe lucruri noi, să cunoască oameni noi. Examinează situaţiile şi problemele din orice unghi, atunci când vine vorba de locul de muncă şi se străduieşte să facă ceea ce trebuie.
Unghii mari şi plate: are tendinţa de a fi un gânditor profund. Oamenii se bucura de prezenţa sa pentru că este loial. Despică problema şi oferă cele mai bune sfaturi.
Unghii scurte şi rotunde: este distractiv şi interesant, astfel încât oamenii sunt în mod natural atraşi de el. Când își face un prieten, este loial pe viaţă şi va face orice pentru a proteja oamenii pe care îi iubeşte. Este aventuros, neînfricat și uneori încăpățânat, dar asta pentru că știe exact ce vrea și nu se oprește până nu obține.
Unghii neuniforme şi scurte: este un suflet sincer, îi place să fie deschis, dar este foarte atent când vine vorba să-și facă noi prieteni.
Unghii pătrăţoase: este harnic, un lider înnăscut, de încredere, care preia sarcinile cele mai importante. Este dispus să facă tot ce este necesar pentru a duce o treabă până la capăt, fără însă a lua decizii pripite.
Unghii triunghiulare: este îndrăzneţ, pasionat şi încăpăţânat. Şte ce vrea şi nu îi este frică să se lupte pentru asta.
Unghii ovale şi lungi: este creativ, își trage puterea şi inspiraţia din lumea naturală. Este o persoană imaginativă, care este fericita atunci când este înconjurată de frumuseţe.
Unghii în formă de sabie: nu ezită să lucreze din greu pentru a-și atinge obiectivele. Se simte nerăbdător atunci când are în jur oameni care sunt prea relaxaţi şi nu pot ţine pasul cu el.
Unghii în formă de migdale: este cinstit, prietenos şi credincios. Este politicos, dar poate fi ferm atunci când trebuie. Este, de asemenea, bun la manipulare în situaţii dificile.
Sursa: onlinereport.ro
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI
Știri recente din categoria Opinii - Comentarii
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918 În dupa-amiaza de 23 noiembrie, în iarna anului 1918, pe Câmpia Libertăţii de la Blaj, un aparat de zbor pilotat de un erou trecut apoi în uitare şi […]
Secțiune Articole Similare
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Ovidenia, prima sărbătoare de la începutul Postului Crăciunului
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 noiembrie, Ziua Mondială a Salutului. Cel mai popular cuvânt de salut este „Hello”
-
Ştirea zileiacum 4 zile
PROGRAMUL zilei de 1 decembrie 2024, Ziua Națională, la Alba Iulia: Paradă militară, concert Andra și focuri de artificii
-
Opinii - Comentariiacum 2 zile
21 Noiembrie: Intrarea Maicii Domnului în Biserică. Tradiţii şi superstiţii de Sărbătoarea Luminii
-
Opinii - Comentariiacum 21 de minute
23 noiembrie – Zborul Marii Uniri: Povestea aviatorului mort în anonimat, care a zburat la -40 de grade cu documentele Marii Uniri de la 1 decembrie 1918
-
Opinii - Comentariiacum 4 zile
19 noiembrie: Ziua internațională a BĂRBATULUI. Tradiții în lume specifice sărbătorii