Rămâi conectat

Curier Județean

Cugir: A fost aprobat bugetul local rectificat pe anul 2013

Ziarul Unirea

Publicat

în

Consiliul Local Cugir a aprobat joi, 23 mai 2013,  în şedinţă ordinară, bugetul local rectificat pe anul 2013. În cadrul aceleaşi reuniuni, legislativul local a mai aprobat: bugetul rectificat al activităţilor şi instituţiilor publice finanţate din venituri proprii şi subvenţii provenite din bugetul local, lista investiţiilor publice, precum şi bugetul rectificat pe anul în curs al instituţiilor publice subordonate Consiliului Local al oraşului Cugir.
 
Potrivit Raportului de specialitate întocmit de Direcţia Economică a primăriei, DGFP Alba a suplimentat sumele alocate în trimestrul al II-lea pentru plata salariilor în unităţile de învăţământ cu 485 mii de lei şi s-au diminuat cu aceeaşi sumă creditele acordate în trimestrul al IV-lea.

1.  Veniturile bugetului local se suplimentează cu 100 mii lei, reprezentând cote defalcate din impozitul pe venit. La partea de cheltuieli intervin următoarele modificări:

Învăţământ – Nu se suplimentează creditele aprobate iniţial ci doar se modifică repartizarea pe trimestre pentru „Cheltuielile de personal şi burse”
Autorităţi executive: Se majorează cheltuielile materiale cu 35.000 de lei, pentru cheltuieli la sediul Direcţiei Venituri şi cheltuielile de personal cu 5.000 de lei, pentru plata concediilor medicale.
Întreţinere grădini şi spaţii verzi: Se suplimentează cheltuielile de personal cu 2.000 de lei, pentru plata concediilor medicale.
Cultură: Se majorează transferurile pentru Casa de Cultură cu 17.000 de lei şi cele pentru Căminul Cultural Vinerea cu 30.000 lei.
Serviciile publice: Se majorează cheltuielile de personal cu 1000 de lei
Canalizare: Se diminuează sumele prevăzute pentru reparaţii cu 20.000 de lei
Drumuri de munte: Se majorează sumele prevăzute penrtru reparaţii cu 30.000 de lei

2.  Bugetul instituţiilor finanţate din venituri proprii şi subvenţii de la bugetul local

Colegiul Naţional „David Prodan”: Se diminuează creditele prevăzute pentru investiţii cu 7.000 de lei şi se majorează cu aceeaşi sumă cheltuielile materiale.
Casa de Cultură: Se majorează cheltuielile de personal cu 2.000 de lei, iar cheltuielile materiale  cu 15.000 de lei
Căminul Cultural Vinerea: Se majorează cheltuielile de personal cu 2.000 de lei şi cheltuielile materiale cu 28.000 de lei, pentru delegaţii în străinătate, deplasare Franţa aprobată prin Dispoziţia nr. 508/2013. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani

Bera Larisa

Publicat

în

Doliu la Consiliul Județean Alba: Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani Este doliu la Consiliul Județean Alba. Camelia Lazăr, angajată a instituției, a încetat din viață la doar 49 de ani. Citește și: Mesaje de condoleanțe „Draga noastră colegă, Camelia Lazăr, ne-a părăsit astăzi de dimineaţă, la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea