Rămâi conectat

Sport

CSȘ Blaj – vicecampioană națională la volei masculin speranțe! Medaliile de aur, cucerite de CTF Mihai I București

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa de volei masculin a CSȘ Blaj a realizat o performanță notabilă, devenind vicecampioană națională la categoria speranțe. Formația din „Mica Romă” a pierdut ultimul act al turneului final găzduit la Blaj, scor 1-3 (12-25, 14-25, 25-22, 10-25), cu CTF Mihai I București, ce a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Sunt foarte mulțumit de ceea ce am reușit, am jucat finala mare, depășind toate anticipările. Aceste medalii de argint reprezintă cel mai important rezultat din istoria voleiului masculin din Blaj”, a a precizat antrenorul Alexandru Man.

Căpitanul formației gazdă, Tudor Balu a primit premiul individual acordat celui mai complet jucător al turneului

Un rezultat remarcabil al băieților pregătiți de antrenorul Alexandru Man, ce au obținut o distincție importantă la nivelul voleiului juvenil din România, într-un sezon în care CSȘ Blaj a bifat două prezențe la turneele finale, la diferite categorii de vârstă, cealaltă fiind a cadeților (locul șase pe țară).

Lotul CSȘ Blaj a fost alcătuit din Tudor Balu/ cpt, Cristian Bălău, Gabriel Bărbat, Antonio Jidveian, Robert Rus, David Răzăilă, Cristian Greff, Robert Polgar, Bogdan Poantă și Iustin Nicoară.

Medaliile de bronz au fost adjudecate de LPS Bistrița, ce a învins în finala mică pe LAPI Dej.

Voleiul este la loc de cinste în „Mica Romă” în această perioadă, CSM Volei Alba Blaj cucerind eventul național la volei feminin și disputând a doua finală europeană consecutivă.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Corvinul Hunedoara, calificare istorică în Europa League! În turul doi preliminar, duel cu NK Rijeka

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corvinul Hunedoara s-a calificat în turul al doilea al Europa League, după manșa secundă a duelului cu Paksi FC (Ungaria), o calificare istorică pentru „corbii albaștri”. Gruparea de lângă furnale intră in istoria fotbalului românesc fiind prima echipă din eșalonul secund care reușește o calificare în competițiile continentale! Iar în turul următor pe hunedoreni îi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea