Rămâi conectat

Sport

CSM Medgidia – Volei Alba Blaj 1-3 | Campioana, a treia victorie și primul set pierdut în acest sezon

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj s-a impus în deplasare cu nou-promovata CSM Medgidia, scor 3-1 (15-25, 25-13, 25-21, 25-12), într-un meci contând pentru etapa a 4-a a Diviziei A1 la volei feminin.

Formația lui Darko Zakoc a început relaxată confruntarea și surprinzător a pierdut primul set, întâiul cucerit de oponente în actuala ediție. Lucrurile au reintrat în normalitate, iar vizitatoarele au turat motoarele și s-au impus după aproape o oră și jumătate de la start, emoții puține mai având în setul al treilea în care gazdele s-au apropiat la două puncte

Este a treia victorie din tot atâtea jocuri pentru campioana României în această ediție, în jocuri facile „de încălzire” a motoarelor. În runda viitoare, echipa din „Mica Romă” va evolua, sâmbătă, 2 noiembrie, în Sala „Timotei Cipariu”, cu „U” Cluj.

După evoluția modestă din setul inaugural, Darko Zakoc a schimbat liniile, introducându-le pe Cirović, Baciu, Rus și Aleksić în locul titularelor Stoltenborg, Gamma, Gommans, Oiwoh și cu Silvija Popović singurul libero pe teren, iar Volei Alba Blaj a jucat mult mai aproape de potențial, dominând următoarele seturi, remarcându-se Ioana Baciu (17), Bianka Buša (16) și Nađa Ninković (16) – care au reușit cele mai multe puncte din acest meci.

Volei Alba Blaj, antrenor Darko Zakoč: Femke Stoltenborg două puncte – Bianka Buša 16p, Noemi Oiwoh două p, Sanja Gamma 3p, Sanja Gommans două p., Nađa Ninković 16p  – Silvija Popović (libero); au mai jucat Maja Aleksić 10 p, Ioana Baciu 17 p, Aleksandra Cirović 3 p, Ramona Rus 7 p – Kirsten Knip (libero).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Zlătneanul Andrei Mărginean, în Liga 1, la Dinamo

Dan HENEGAR

Publicat

în

Zlătneanul Andrei Mărginean, în Liga 1, la Dinamo Mijlocașul central Andrei Mărginean (23 de ani), originar din Zlatna este noul fotbalist al prim-divizionarei Dinamo București.  Andrei Mărginean aparține de clubul italian Sassuolo și va juca în sezonul 2024-2025 pentru Dinamo. Potrivit gsp.ro, „câinii” au si o opțiune de transfer definitiv. Aceasta poate ajunge la un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea