Rămâi conectat

Sport

CSM Constanța – Volei Alba Blaj 0-3 | Vicecampioana, succes facil în Divizia A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Constanța – Volei Alba Blaj 0-3 | Vicecampioana, succes facil în Divizia A1

Volei Alba Blaj a câștigat facil confruntarea din deplasare cu CSM Constanța, contând pentru runda a patra a Diviziei A1 la volei feminin, scor 3-0 (25-23, 25-19, 25-14) și are maximum de puncte în acest sezon.

A fost o victorie anticipată pentru echipa din „Mica Romă”, care a avut emoții doar în startul întâlnirii, când oponentele au condus cu 10-4 și 12-7.

Urmează trei partide consecutive în „Alba Blaj”, cu Corona Brașov (miercuri, ora 18.00), CSM Târgoviște (sâmbătă, 2 noiembrie, ora 16.30) și Rabotnicki Skopje (marți, 5 noiembrie – în turul „16”-imilor de finală ale Cupei CEV

Partida a durat 73 de minute, cele mai multe puncte le-au strâns Isidora Kockarevic – 17 și Marta Matejko – 13, iar Raisa Ioan a avut cel mai bun indice în statistică (7.4). Raportul blocajelor a fost egal 8-8 (de la Blaj, Leao – 4), iar cel al așilor a fost controlat de vizitatoare (8-3)

Volei Alba Blaj: Yelizaveta Ruban – 12 puncte, Katerina Valkova – două , Marta Matejko – 13, Raisa Ioan – 11, Mara Leao – 5, Isidora Kockarevic – 17, Alexandra Ciucu (l); au mai intrat Diana Vereș (l), Iman Isanovic, Lenka Skalicka, Paula Partnoi (nu au jucat Olena Kharchenko, Drussyla Costa, Daria Ocenic). Antrenor Marco Musso.

Foto: Volei Alba Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

Cicliștii Denisa Mărcuș și frații Măda, rezultate de apreciat la Vatra Dornei, la o competiție europeană de ciclocros

Dan HENEGAR

Publicat

în

Cicliștii Denisa Mărcuș și frații Măda, rezultate de apreciat la Vatra Dornei, la o competiție europeană de ciclocros Cicliștii din Alba, Denisa Mărcuș (a urcat pe podium), frații Miruna și Radu Măda, au reușit rezultate de apreciat la Vatra Dornei, unde s-a desfășurat pentru prima dată în România, o etapă de Cupă Europeană la ciclocros. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea