Rămâi conectat

Sport

CS Ocna Mureș – FC Avrig, penultima reprezentație internă pentru “Soda dragă”

Dan HENEGAR

Publicat

în

“Soda dragă” susține sâmbătă, de la ora 18.00, pe “Stadionul Dragostei”, penultima reprezentație internă a sezonului, întâlnind pe FC Avrig, o echipă fără griji în acest final stagional (locul 8, cu 40 de puncte).

În ultimele două jocuri, cu Metalurgistul Cugir (2-3) și CSM Școlar Reșița (0-2, goluri încasate în final), ultima clasată a avut prestații de apreciat, mult peste nivelul ultimei poziții a Seriei a 4-a, încercându-se realizarea unei noi victorii în fața fanilor. Listă lungă în privința absențelor în dreptul amfitrionilor: Guț, P. Man, P. Muntean, Moise – accidentați, Goguța – bolnav, Val. Drăgan – suspendat (3 etape, plus o amendă de 1700 lei, după eliminarea de acum o săptămână).

Țintim victoria, pentru a încheia campionatul cu capul sus. Avem prestații bune și trebuie să le concretizăm”, a spus antrenorul Mihai Manea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

14 august 2024: Micii pasionați de ciclism din Alba Iulia, așteptați la Cursa Copiilor, din cadrul Turului României. Cum se fac înscrierile

Ziarul Unirea

Publicat

în

14 august 2024: Micii pasionați de ciclism din Alba Iulia, așteptați la Cursa Copiilor, din cadrul Turului României. Cum se fac înscrierile Miercuri, 14 august, începând cu ora 14:00, în Piața Unirii din Alba Iulia, cei mici sunt așteptați la cursa copiilor organizată cu ocazia Turului României. Astfel, copiii cu vârste între 2-14 ani vor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea