Rămâi conectat

Sport

CS Municipal Satu Mare – CSU Alba Iulia: duel încrâncenat în finalul turului la baschet feminin

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

    Echipa lui Tomas Bilek întâlneşte sâmbătă în deplasare pe CSM Satu Mare, într-o partidă care contează pentru etapa a 14-a a campionatului românesc la baschet feminin, Divizia A. Duelul cu vicecampioana naţională pregătită de Dan Fleşeriu, antrenor aflat la un mic pas să preia în intersezon pe CSU Alba Iulia, are conotaţii speciale pentru Petru Eleş (din vară directorul sportiv al albaiuliencenelor, după 4 ani petrecuţi la Satu Mare) şi jucătoarea Eniko Tarţa (22 ani), originară tocmai din Satu Mare. Meciul se anunţă unul extrem de echilibrat, având în vedere parcursul din acest sezon al ambelor echipe. Ocupanta ultimei trepte a podiumului, CSU Alba Iulia are o linie de clasament mai bună, cu 12 victorii şi două înfrângeri, faţă de cele 9 succese şi 4 partide pierdute ale sătmărencelor, dar gazdele par să deţină un avantaj dat de terenul propriu şi scorul meciurilor directe din sezoanele trecute, 6-0 (nicio izbândă a grupării din Alba Iulia). Partida care se va disputa în Sala „LPS” din Satu Mare, sâmbătă, 17 decembrie, cu începere de la ora 18.00, înseamnă şi tragerea cortinei peste prima parte a campionatului pentru Nadia Parker şi compania.
„Meciul de la Satu Mare va fi unul greu, ambele echipe sunt puternice şi într-o formă bună. Satu Mare este o formaţie complicată, are perioade în care evoluează extraordinar, apoi dezamăgitor, aşa că nu ştii exact la ce să te aştepţi. Trebuie să ne facem jocul nostru şi cred că va ieşi bine”, a precizat antrenorul ceh Tomas Bilek. „Cred că va fi un meci dificil, pentru că adversarele au afişat forţă. Sigur va fi un duel important pentru ambele echipe, iar noi o să îl tratăm cu seriozitate, sper să nu greşim mult şi să câştigăm”, a declarat israelianca Ekaterina Abramzon. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea