Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Crucea Roşie Română Filiala Alba asigură ajutoare de primă necesitate pentru familiile afectate de inundaţii din comuna Şona

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Urmare a inundaţiilor din data de 8 iulie 2018, care au afectat zeci de gospodării din comuna Şona, Crucea Roșie Română Filiala Alba a mobilizat angajaţi şi voluntari din detaşamentul de intervenţie în situaţii de urgenţă şi a demarat o campanie de distribuire de apă potabilă, pachete alimentare, saci de dormit şi pături.

Potrivit directorului Adrian Ionel Dușa, voluntari şi angajaţi ai Crucii Roşii s-au deplasat în zonele afectate cu două autospeciale, urmând ca în această după-masă să distribuie o contitate importantă de bunuri de primă necesitate persoanelor afectate.

Acţiunea se derulează în colaborare cu Instituţia Prefectului Alba şi cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba, bucurându-se totodată de sprijinul şi deschiderea primăriei din comuna Şona.

Crucea Roşie este o organizaţie care are în centrul activităţii sale umanitatea, născută din grija de a ajuta semenii fără discriminare, de a preveni şi alina suferinţele oamenilor în orice împrejurare.

De peste 142 de ani, Crucea Roşie este alături de români, oferind sprijin în situaţii de dezastre prin implicarea voluntarilor şi asigurarea de ajutoare de primă necesitate.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Elevii Liceului Teoretic Teiuș, de vorbă cu doi deținuți din Penitenciarul Aiud, despre prevenirea consumului de droguri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii Liceului Teoretic Teiuș, de vorbă cu doi deținuți din Penitenciarul Aiud, despre prevenirea consumului de droguri Marți, 23.04.2024, 2 reprezentanți ai Serviciului Educație al Penitenciarului Aiud, inspector principal de poliție penitenciară Ioana BUCUR și subcomisar de poliție penitenciară Iosif Attila KÖBLE, au fost prezenți în calitate de parteneri al Poliției Orașului Teiuș și al […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea