Crucea Roşie Română Filiala Alba asigură ajutoare de primă necesitate pentru familiile afectate de inundaţii din comuna Şona

Urmare a inundaţiilor din data de 8 iulie 2018, care au afectat zeci de gospodării din comuna Şona, Crucea Roșie Română Filiala Alba a mobilizat angajaţi şi voluntari din detaşamentul de intervenţie în situaţii de urgenţă şi a demarat o campanie de distribuire de apă potabilă, pachete alimentare, saci de dormit şi pături.

Potrivit directorului Adrian Ionel Dușa, voluntari şi angajaţi ai Crucii Roşii s-au deplasat în zonele afectate cu două autospeciale, urmând ca în această după-masă să distribuie o contitate importantă de bunuri de primă necesitate persoanelor afectate.

ELIT

Acţiunea se derulează în colaborare cu Instituţia Prefectului Alba şi cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba, bucurându-se totodată de sprijinul şi deschiderea primăriei din comuna Şona.

Crucea Roşie este o organizaţie care are în centrul activităţii sale umanitatea, născută din grija de a ajuta semenii fără discriminare, de a preveni şi alina suferinţele oamenilor în orice împrejurare.

De peste 142 de ani, Crucea Roşie este alături de români, oferind sprijin în situaţii de dezastre prin implicarea voluntarilor şi asigurarea de ajutoare de primă necesitate.

FOTO: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...