Rămâi conectat

Curier Județean

Creșă nouă, pentru 40 de copii, în Aiud: Licitația de peste 8.4 milioane de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Creșă nouă, pentru 40 de copii, în Aiud: Licitația de peste 8.4 milioane de lei, lansată în SEAP

Compania Națională de Investiții a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru proiectare-faza adaptare la amplasament, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor pentru obiectivul de investiție: “Proiect Tip – Construire si dotare cresa mica, municipiul Aiud”.

Valoarea totală estimată a investiției este de 8.410.302,88 lei, fără TVA.

Se propune construirea unei creșe pentru 40 copii. Construcția va avea regimul de înălțime parter, separată în 3 nuclee funcționale după cum urmează: nucleul administrativ (zona de acces), nucleul de copii și nucleul tehnico-gospodăresc.
Construcția propusă are urmatoarrele dimensiuni: lățime 34.10 m și o lungime totală de 47.90m. Înălțimea maximă a acoperișurilor înclinate este de 7.75 m de la CTA.

Accesele în clădire sunt separate pentru copii și personal.

Construcția este configurată pentru accesul și utilizarea acesteia de către persoanele cu dizabiltati – rampă acces, grupuri sanitare, coridoare, etc., configurate corespunzător.

Terenul va fi amenajat cu spații verzi și locuri de joacă.

Clădirea va fi prevăzută atât cu panouri fotovoltaice cât și cu panouri solare. Funcțiunea de creșă prevede următoarele spații: 4 dormitoare, 2 camere de joacă, prevăzute cu vestiar filtru și grupuri sanitare, grup sanitar persoane cu dizabilități, zona de primire, cabinet medical cu izolator, zona adminstrativa și nucleul tehnico-gospodăresc.

Creșa va avea următoarele funcțiuni:

1.Spațiu de acces
2.Nucleu grupă copii
3.Spațiu multifuncțional ce cuprinde suprafețe de joacă, de gimnastică, povești, vizionare filme
4.Spațiu educație și conducere
5.Spații tehnico-gospodărești
6.Spații de joacă în aer liber
7.Spații tehnice pentru utilități


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea