Rămâi conectat

Sport

Cota lui Nicuşor Stanciu a explodat: fostul unirist, cotat la 8 milioane de euro!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Fostul unirist Nicuşor Stanciu sparge recorduri după recorduri, mijlocaşul originar din Craiva devenind cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1, prin plecarea în Belgia.

nicusor-stanciu-anderlecht-1Chiar dacă nu traversează un moment fericit la Anderlecht, nemarcând încă pentru formaţia belgiană, în cele 12 meciuri în “alb-violet”, fotbalistul în vârstă de 23 de ani a ajuns acum la o cotă record, pe transfermarkt.com, în numai 4 luni de zile.

Valoarea lui Nicuşor Stanciu pe transfermarkt.com a fost actualizată şi mijlocaşul lui Anderlecht a devenit astfel cel mai bine văzut jucător din naţionala României. Internaţionalul român este acum cotat la 8 milioane de euro, record pentru cariera sa. Nicuşor Stanciu a devenit cel mai bine cotat jucător din naţionala României. Site-ul transfermarkt.com i-a actualizat evaluarea şi acum preţul estimativ al mijlocaşului este de 8 milioane de euro. Este aproape de suma pe care Anderlecht a plătit-o pentru transfer, 7,8 milioane de euro, la care se pot adăuga bonusuri de încă 2,2 milioane de euro, care se cuvin Stelei, în funcţie de performanţele individuale.

*În 4 luni a ajuns la 8 milioane de euro!

Cota lui Stanciu pur şi simplu a explodat, de la 3,5 milioane de euro pe 1 iunie 2016, la nu mai puţin 8 milioane de euro, în acest moment. Mijlocaşul de 23 de ani a trecut pe primul loc în topul celor mai bine cotaţi internaţionali români. Stanciu este urmat de Vlad Chiricheş (5,5 milioane de euro) şi Tătăruşanu (5 milioane de euro). Este o veste extraordinară şi pentru echipa naţională a României, în perspectiva confruntării de săptămâna viitoare cu Polonia, din preliminariile Campionatului Mondial, în efectivul lărgit al “tricolorilor” fiind inclus şi Gheorghe Grozav, atacantul albaiulian de la Terek Groznîi.

Sursa: prosport.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea