Rămâi conectat

Politică Administrație

Contract de peste 600.000 de euro pentru DPL Alba, pentru întreținerea drumurilor din județ, pe timp de vară

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Consiliul Județean Alba a atribuit, recent, un contract în valoare de 2,9 milioane de lei (aproximativ 640.000 de euro), societății pe care o patronează (fiind unic acționar) – Drumuri și Poduri Locale Alba, care va efectua servicii de întreținere curentă și periodică pe timp de vara, pe drumurile județului.

Potrivit anunțului publicat pe SEAP, administrația județului a ales o procedură de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare, fiind vorba despre ”noi lucrări/ servicii, constituind o repetare a lucrărilor/ serviciilor existente și solicitate”.

Valoarea lucrărilor estimată inițial de contractant a fost de 2.931.968.45 de lei, însă societatea a avansat un preț mai bun, respectiv 2.920.200.60.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea